Nektek meddig tartott ez az időszak, hogy oldjam meg?
Figyelt kérdés
Kisfiam 19 hónapos. Most jelentkezett nála a szeparációs szorongás. Eddig minden gond nélkül betettem a kiságyba, kijöttem a szobából és elaludt. Most viszont le kell feküdnöm a kiságy mellé. Ezzel nem is lenne gond, de a múltkor felriadt és elkezdett ordítani és mire bementem akkor a kiságy szélén ült és majdnem kiesett. Gondoltam akkor itt az ideje, hogy kivegyünk két rácsot és akkor ott tud közlekedni. Igen ám de hajnali négykor kijött a mi szobánkba és hiába veszem magunkhoz nem alszik el, kimegy az álom a szeméből és minket se hagy aludni, persze reggel 7-kor már hulla. Soha nem aludt el kettőnk között amit nem is bánok, de akkor hogy oldjam meg. Ha visszateszem a rácsot félek, hogy kiesik amikor ki akar mászni. Nálatok meddig tartott a szeparációs szorongás?2013. júl. 2. 11:32
1/2 anonim válasza:
Elvileg lehet olyan alacsonyra helyezni a matracot, hogy a gyerek ne tudjon felmászni és kiesni a rácsos ágyból. De olvastam már itt is olyat, hogy valahogy mégis megoldotta, és ki is mászott (vagy kiesett) a gyerek.
Az nem megoldás, hogy hajnali 4-kor kezdjétek a napot, az együtt alvást sem kell most elkezdeni, ha eddig nem volt gyakorlat.
Én beköltöznék matracra a gyerek mellé a következő néhány napra, és ha éjjel megébred, akkor könnyen le tudom csitítani anélkül, hogy kimenne az álom a szemünkből.
2/2 anonim válasza:
Ha hajnali 4-kor átmegy a ti szobátokba akkor vidd vissza és várd meg míg elalszik ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!