Meddig tartott nálatok bölcsi-beszokásnál a beteges időszak?
Figyelt kérdés
Lányom januárban kezdte,és szinte 2 hetente beteg.Pedig különben masszív,egészséges kiscsaj.Már teljesen kész vagyok:-(2011. márc. 28. 08:17
1/8 anonim válasza:
Mi ősszel kezdtük és márciusig így ment.
2/8 A kérdező kommentje:
hú,az nem túl biztató:-)
2011. márc. 28. 08:32
3/8 anonim válasza:
Ugyanezt tudom mondani:szeptemberben kezdtük és még mindig betegeskedik de már egyre kevesebbszer.Úgyhogy kitartás:-)
4/8 anonim válasza:
A lányom októberben kezdte, és most dőlt ki először :)
5/8 anonim válasza:
Szeptemberben kezdte akkor volt 1éves, és soha nem hiányoztunk egy napot sem, még csak megsem volt fázva.
Cebion multi szirupot kap minden nap.
6/8 anonim válasza:
Én is adtam neki Cebion multit....
A kisfiam szeptember közepén kezdte a bölcsit, 1,5 hónap kivételével,ami januártól-február közepéig tartott, 2-3 hetente beteg volt, nagyon kivagyok már... :(((
Most fogjuk kezdeni a Broncho-Vaxom kúrát, remélem segít majd neki...
7/8 anonim válasza:
Nekünk a Broncho vaxom semmit nem ért. Most Immuno kid-et kap, azóta nem beteg. De szerintem ez inkább azzal van összefüggésben, hogy mostanra megszokta a szervezete az új közeget és bacikat, és már nem lesz tőle beteg.
8/8 anonim válasza:
Az én lányom is januárban kezdte, összesen három hetet volt beteg azóta, ebből két hét bárányhimlő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!