Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mindenkinek beteges 4és fél...

Mindenkinek beteges 4és fél éves gyereke? Miota bekerült oviba 3-4napot megy 2hetet beteg itthon van! Nem tudom mit tegyek hogyan segitsek kell hogy aggódjak ezen? Vagy az ovi ilyen időszak?

Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 08:48
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ha bővebben kifejtenéd az jó lenne nyitott vagyok mindenre!
2013. okt. 11. 07:36
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az en lanyom 5eves,szept.ota 2napot jart oviba. Mi mar voltunk immunologian,full-orr gege,gasztroenterologian. Kivizsgaltak a lanyom. AAlacsony az immunvalasza. Nekunk vitaminokat es immunoglukant javasoltak. Az immunoglukan valt be. Emelkedett az immunvalasza. Ma mar nem kell minden betegsegre antibiotikum,sikerul anelkul is meggyogyulni,ill. nincs mindig laza. Ami jo meg a tartos probiotikum szedese.(mi 1 evig szedtunk bonolact pro kidet). Lassu folyamat az orvosok szerint,mire megerosodik a lanyom.
2013. okt. 11. 07:49
 13/23 A kérdező kommentje:
Az immunologian mit vizsgálnak mit csinálnak?
2013. okt. 12. 09:01
 14/23 anonim ***** válasza:
Nálunk egy betaglukán tartalmú táplálékkieglszítő vált be. Véd minden vírustól,baktériumtól. Természetes. Az egész család hajlamos a felső légúti fertőzésekre. A bátyám lánbyai is. Ősztől tavasz végéig szedetjük a gyerekekkel. Azóta nincs hiányzás, se antibiotikum, de komolyabb megfázás se.
2013. okt. 12. 23:56
 15/23 anonim ***** válasza:
Az elottem szolo irja a beta-glukant. Az immunoglukan is ez. Olvass utana,ha gondolod. Nekunk vert vettek az immunologian. Az eredmenybol kiderult,h az Igm(hanyas-hasmenes immunvalasza) Iga(felso legut immunvalasza), immunsejtek szama,teljes verkep. Kb 2-3het mulva volt eredmeny.
2013. okt. 13. 01:22
 16/23 A kérdező kommentje:
Ez nagyon hasznos volt fogom mondani a körzetisnek mit szól ehhez gondolom kell beutaló! Bár most hogy belegondolok nálunk lehet ilyen nincs is... de utána járok mindenképpen! Köszönöm szépen mindenkinek!! Még ezeken felül is érdekel más tapasztalata véleménye! :)
2013. okt. 13. 08:37
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

"Ha bővebben kifejtenéd az jó lenne nyitott vagyok mindenre!"

Ha nem nulláztak volna le, még esetleg ki is fejtettem volna talán.

2013. okt. 13. 10:06
 18/23 A kérdező kommentje:
Én nem nulláztalak bár a többieknek igazuk van mert semmi hasznosat nem közöltél...
2013. okt. 13. 17:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Beutalo koteles,nekem is kernem kellett. Nalunk sincs immunologia,csak a hozzank legkozelebbi korhaz ambulanciajan. Idopontra kellett mennunk.
2013. okt. 14. 04:43
 20/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom lehet hogy tulparázom a dolgokat,de aggódok és mikor a gyerekem beteg akkor már gyomorgörcsöm van hogy majd befullad nem fullad..kivagyok! :) De azért nyugtassatok meg hogy ez nem normális 3-4napot megy 2hetet itthon van és ez már több mint egy éve igy megy! Mult évben 1x volt hogy ment majdnem 2hetet oviba folyamatosan juniusban! Szerintetek tulpörgöm ezt az egészet?
2013. okt. 14. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!