Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megkapott egy új állást, csakhogy betanulási időszak van tőlunk több száz km-re, és másfél hónapig, egy héten csak 2napot lenne itthon. Elengedjem?
Ugyanis van egy 3hónapos kislányunk,és nem szeretnék egyedül ittmaradni vele.Az én családom 40km-re van tőlem.Itt senkim nincs,a páromon kívül.Ráadásul lehet h hülyén hangzik de én este mindig félek egyedül.(szellemek,ufók,meg minden ilyen dilit beképzelek magamnak)
Nem tudom h bírnám így az éjszakákat,mert ha itthon van akkor is csak úgy tudok elaludni ha hozzábújok.
És mióta együtt vagyunk 2napnál többet nem voltunk külön.Viszont az állás jó,ha ennek az időszaknak vége akkor utána tök közel van a munkahely,és még éjszakás műszak sincs,csak délelőtt meg délután.És még a fizetés is jó!
Hogy fogom kibírni nélküle a babával??????????
Én a helyedben összetenném a kezem, hogy csak másfél hónap és utána lesz egy jó állása és rendes pénzt hoz haza.
Az én (volt) barátom is elmegy pénzt keresni - csak ő külföldre és nem másfél hónapra. Mégis el tudtam engedni. Bár tudjuk mind a ketten, hogy nem működne a kapcsolat... a többezer kilométeres távolság, az elkövetkező 5-6 különtöltött év...
Egyszóval, másfél hónap nem a világ. Ráadásul hetente két napra hazajön. Engedd el! Főleg ha szeretné is a munkát, ne akadályozd meg!
Ennél nagyobb hülyeséget még nem is hallottam!
Képzeld azt, hogy mind2en 12 óráztok, ő reggeles, te meg éjszakás vagy 1.5 hónapig; mire hazaérnél, ő már nincs otthon, és fordítva. Így csak hétvégén, heti 2 napot látnátok egymást ...
Ha annyira bizalmatlan vagy vele, akkor hogy-hogy gyereketek van? Ha tényleg szeret, akkor a 6-szor megszakított(!) 1.5 hónap alatt, azaz gyakorlatilag 5 napok alatt nem fog megcsalni - ez abszurd. Ha meg igen, akkor ez az elutazás nem tesz semmit.
A mumusokra azt mondom, hogy ne légy hülye és fordulj szakemberhez, a bizalmatlanságra meg azt, hogy egyetlen férfi ismerősöm sincs, akiről tudnám, h kintléte alatt megcsalja az asszonyt, ismerőseim közül nőből viszont annál több a ku rva!
Eleg reg volt mar,jot derultem a kerdesen es persze a valaszokon is.Termeszetesen elengedtem,kibirtuk.a munkahely az auchan volt.dunakeszi betanulassal.azt hiszem 1evet dolgozott utana ott(miskolc-auchan).azota taxi sofor lett,allando ejszakaval.az eletunk gyokeresen megvalzozott.lenyegesen jobb.:)mar ket eve taxizik.mar nen felek ejszaka.
Es azota szuletett egy kisfiunk is,aki most 7honapos.a lanyunk pedig mar 4es fel eves.:)
Azota
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!