Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Mit gondoltok arról, hogy egy 4-5 éves heti kétszer alszik a nagyszüleinél?

Figyelt kérdés

A lányomról van szó. Egyedül nevelem születése óta, 3 éves koráig csak 2-3 éjszakát töltött távol tőlem, 3 évesen vezettük be, hogy péntekenként a nagyszülőknél alszik, én pedig végre élek egy kis felnőtt életet is, és csak szombaton a délutáni alvás után mentem érte, olyan 3-4 körül. Tök jól ment ez a rendszer, kölcsönös az imádat a nagyszülőkkel, mindenki nagyon örült. Télen már 5 éves lesz a gyerkőc.

Most újra itt az ősz, és a tavalyinál már aktívabban eljárunk mindenféle gyerekszínházba, koncertre, így szombaton már reggel 9-kor elhozom a nagyszülőktől (pénteken pedig este 6-ra viszem). Viszont adódott egy nagyszerű, és szinte ingyenes 2-3 órás sportolási lehetőségem szerdán este, így aznap is a nagyszülőknél alszik a lányom. 15:30-ra megyek érte az oviba, játszunk, 17:30-ra viszem a szüleimhez, majd reggel ők viszik oviba 8:30-ra. A történet minden szereplője örömmel teszi, amit tesz, és tudom, hogy emellett nagyon is sok időt fordítok a lányomra. De vajon mások fejében mi fogalmazódna meg, ha azt hallanák, hogy egy 4-5 éves gyerek a nagyszülőknél tölt heti két éjszakát? Tudom, ne törődjek másokkal, de azért még érdekel, a nagy többség hogyan áll az ilyesmihez.

2013. okt. 7. 08:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem válaszolókkal és a Vekerdy-idézettel: ha az anyuka kipihent és kiegyensúlyozott, a gyerek is az lesz! Hajrá! (és iriiigy :-)))))
2013. okt. 7. 15:38
 12/13 anonim ***** válasza:

Így van- sugárzik az elégedettség és boldogság a soraidból, jó neked, jó a lányodnak és ami szerintem szintén fontos jó a nagyszülőknek is- ők igazi kincs szerintem!! Jól csinálsz mindent, hidd el!!

Nálunk is hasonló a helyzet- sokszor alszanak ott a gyerekeim a mamánál, sokszor én is velük tartok és maradok én is anyukámnál... néha olyan jó! Körbeugrál engem is!! Sokszor meg én mondom neki- meg apukámnak is jöjjenek át pár napra- akkor én ugrálom őket körül, elviszem őket a vásárba, vagy cukrászdába... ilyen kis "csúcs" programokat szervezek nekik... :))) Férjem is bennevan mindenben- így is tudunk sok időt kettesben is tölteni. Szereti az én szüleimet és ők is nagyon szeretik a férjemet.

Én imádom, hogy így együtt tudunk nagy szeretetben boldogságban élni. Öröm a gyerekeimnek, hogy minél többen szeretik őket, nekem segítség, és a mamáéknak is nagy öröm a kisunokákkal lenni.

Anyosommal is nagyon jó a viszony- oda is többször megyünk, de mivel vele elég közel lakunk, ott nem szoktunk aludni, meg azért sem, mert ő még dolgozik. De nagyszerű nagymama ő is!!

2013. okt. 7. 21:35
 13/13 anonim válasza:
Ha mindenkinek jó. Nagyszülők szivesen fogadják és a gyerkőc is szivesen megy oda. Akkor minden a legnagyobb rendben.:) És jár neked is egy kis megérdemelt pihenés.
2014. jan. 4. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!