Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg szégyellnivaló ezért...

Tényleg szégyellnivaló ezért a lányom ( nagymamamak )?

Figyelt kérdés

4 eves a lanyom, magabiztos, szepen beszel, mintagyerek. Nem elfogultsagbol irom, nem vagyok ilyen. :)

Anyosomeknal voltunk, jottek vendegek, rokonok, sogornojeek, o tiszta stresszben volt, hogy jajj most festik a szobat, hova fognak leulni stb. Neki naggggyon fontos, hogy mas elott tokeletes felesegnek, haziasszonynak, mamanak tunjon. de nagyon. :/

Gyors pakolaszas, wc takaritas (de maguk vagy az unokajuk miatt nem takaritjak, marha gusztustalan, en szoktam letorolni, mikor ott vagyunk.)

A lenyeg, hogy a lanyommal egyidos kisfiu is jott, o meg sem szolal, annyira szegyenlos, dehat ez van, tok aranyos, hat majd feloldodik. De persze ő mindent eroltetett...

A lanyom viccbol csipore tette a kezet es odaszolt a festonek, akit ismer regota: "hee, mit bamulsz?"

Anyosom mondta nekem : " ne hagyd csunyan beszelni, mert nagyon szegyelltem magam a masik szulo elott!"

En: "mit mondott csunyat?"

O : "hee mit bamulsz?" Mi lesz ha majd neked is ilyet mond.. "

Mi????

Nah most ha en ott vagyok, raszolok, ha tenyleg "csunyan" mondta. hat nem vagyok hulye.

A masik unokaja 10 evesen koszonni nem tud sem enni, wczni onalloan, es istenitik h milyen okos, holott semmi onallosag nincs benne. A 4 eves meg total ellentete.

Ennyire szegyellnivalo egy 4 eves kislanytol egy ilyen, ez ennyire durva dolog? Vagy valamit mar mondania kell csak hogy beleszolhasson??

2013. okt. 6. 14:01
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Hat ez mekkora, nah ezt megprobalom en is beallitani az agyamban! :)

Egyebkent nagy szerencsem, hogy a parom nekem ad igazat, csak ot konnyebb sztem iranyitani, ha en nem vagyok ott. Ha ramnez es latja hogy pl huzom a szam, "eszbekap" es mindent tokeletesen csinal. De ez nem fordul elo sokszor halistennek. :)

Csak azert megbantott ezzel a beszolasaval, hogy pont ilyen kislany miatt "szegyelli" magat, hat besz...ok.

Mama nem tudja, hogy a lany pl ramszol itthon, hogy "de ne legyel olyan mint apa anyukaja"....(ha sima kenyeret akar enni, de en meg szeretnem vajazni), meg ezert is engem hibaztatna!!!

Pedig nem beszelek ellene a kislanynak.

2013. okt. 8. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!