Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szégyellnivaló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szégyellnivaló az, ha egy 20-21 éves lánynak még nem volt komoly kapcsolata? Bővebben.

Figyelt kérdés

Igazából nem azért nem volt még kapcsolata, mert nem lett volna rá lehetősége, de aki lett volna, nem érezte megfelelőnek, nem tudta volna igazán szeretni.Nem válogatásból, de így alakult.Egyáltalán egy férfi szemében milyen egy ilyen lány?

Köszönöm a válaszokat:)

2011. ápr. 12. 14:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell szégyelni.Legalább te nem vagy pasi faló és "kiéhezett",hanem türelmes:) Remélem megtalálod az igazit,mert ilyen emberek érdemlik meg mint te,akik türelmesek.:D Még fiatal vagy és hamarosan eljön az igazi bízok benne:)Szerintem egy férfi szemében aranyos és pozitív az ilyen lány,hogy nem áll össze minden 2. férfival akit meglát az utcán csak mert nincs senkije:D Szóval nyugi:p
2011. ápr. 12. 14:54
 2/22 anonim ***** válasza:
51%
egy idegen férfinak, ha csak azt mondod hogy ennyi idős vagy,és még nem volt senkid rögtön arra gondol, hogy csúnya vagy, válogatós, beképzelt, prűd...stb.
2011. ápr. 12. 14:54
 3/22 anonim válasza:
Sajnos nőként nem tudom férfi szemmel megítélni a dolgot. De ennyi idősen én is így voltam, ahogy Te is írod, aztán 22 évesen találtam meg a tökéletes férfit, akivel 4 éve vagyunk házasok. Én szégyent emiatt soha nem éreztem, meg sem fordult a fejemben. Annyira fiatal vagy még, hogy szerintem semmiről nem vagy lekésve, biztos vagyok benne, hogy eljön Neked is a megfelelő társ.
2011. ápr. 12. 14:56
 4/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, nagyon kedvesek vagytok:)

nem tartom magam amúgy beképzeltnek, vagy ilyesmi, sőt, inkább a "félénkebb" típusba tartozom, és inkább azért nem alakítottam még ki párkapcsolatot, mert tényleg, akikkel eddig találkoztam, nem volt meg az a szikra, vagy hogyan is mondják, és nem akartam csak úgy összejönni vkivel.

2011. ápr. 12. 15:01
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Én kiskoromtól tudtam, hogy meg fogom találni az igazimat és vártam. 23 éves voltam, amikor találkoztam Vele. Ő volt az első barátom, az első szerelmem. Ennek Ő is örül. 3 éve volt az esküvőnk és Isen nagyon megáldja a házasságunkat.
 6/22 anonim ***** válasza:

Szerintem egy pasi szemében az ilyen csaj egy kincs!

Válogass kedvedre és ne érd be kevesebbel!

Igazad van ugyis érzed ha eljön az igazi!

7/22 anonim ***** válasza:
Abszolút nem szégyellni való. Viszont bennem is támad olyan érzés ezzel kapcsolatban hogy válogatós vagy, vagy mittudomén valami kur*va nagy igényeid vannak, hogy neked senki nem felel meg. Érted. De mint mondtam szégyennek abszolút nem szégyen. 24F
2011. ápr. 12. 15:06
 8/22 A kérdező kommentje:

értem én igen:D persze én is ezért is tettem fel a kérdést, hogy mi jön le ebből...:)

köszönm az újabb válaszokat is!

2011. ápr. 12. 15:13
 9/22 anonim ***** válasza:
Monitoron keresztül ez jön le, de nem ismerlek. De ahogy itt is írták előttem, majd biztos eljön a tökéletes csákó és gond egy szál se. Az meg hogy nem fekszel össze minden jött menttel az kifejezetten pozitív.
2011. ápr. 12. 15:56
 10/22 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalában nem szégyellni való, szerintem inkább az szégyellni való amit a mostani 14-15-16 évesek csinálnak!

Remélem nem sokká megtalálod a neked való férfit!

2011. ápr. 12. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!