Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek szégyellnivaló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szégyellnivaló az, ha egy 20-21 éves lánynak még nem volt komoly kapcsolata? Bővebben.

Figyelt kérdés

Igazából nem azért nem volt még kapcsolata, mert nem lett volna rá lehetősége, de aki lett volna, nem érezte megfelelőnek, nem tudta volna igazán szeretni.Nem válogatásból, de így alakult.Egyáltalán egy férfi szemében milyen egy ilyen lány?

Köszönöm a válaszokat:)

2011. ápr. 12. 14:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a kedves válaszokat:)
2011. ápr. 12. 16:33
 12/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán NEM szégyellni való dolog ez. Hidd el amikor rátalálsz arra a bizonyos nagy Őre akkor ezeket a dolgokat mind értékelni fogja, hogy nem feküdtél össze jött mentekkel, hogy nem azért jöttél össze valakivel, hogy legyen valakid stb....

Páromat 19 évesen ismertem meg, Ő volt az első, minden tekintetben. Most vagyunk 3 évesek. Szóval nem késtél még le semmiről, fiatal vagy, előtted az Élet. Sok sikert!

2011. ápr. 12. 16:54
 13/22 anonim ***** válasza:

azért lehet h én vagyok köcsög, de a "nem volt még komoly kapcsolata" rohadtul nem zárja ki h nem feküdt össze minden szembejövő fiúval aki meghívta egy kólára... :P

am meg igaza van egyik válaszolónak, h azt kell h gondoljuk h ronda vagy, v túl nagy az egód, vagy prűd, vagy stb. de ha egyik sem akkor meg valóban egy kincs vagy, akivel szívesen ismerkednék ;D (persze ilyen tökéletes lány nem létezik, úgyhogy ki vele hol sántítasz? =D

20F

2011. ápr. 12. 16:57
 14/22 A kérdező kommentje:

köszönöm:) jó olvasni, hogy vannak, akik szintén olyanok, mint én:) örülök, hogy te megtaláltad az igazit:)

énis sok sikert kívánok neked:)

köszönöm a választ:)

2011. ápr. 12. 16:58
 15/22 A kérdező kommentje:

hehe:D nem feküdtem össze minden szembejövővel...:D

azt meg nem tudom mennyire vagyok csúnya...mondták már, hogy szép vagyok, és azt is, hogy nem:D

egóm az sem nagy...sőt, inkább hogy kicsi:D

2011. ápr. 12. 17:01
 16/22 A kérdező kommentje:
jajj és ezzel most nem azt akartam írni, hogy tökéletes vagyok, mert nem...csak a felvetéseidre írtam a dolgokat:D
2011. ápr. 12. 17:04
 17/22 anonim ***** válasza:
=D hát még mindig nem válaszoltál h hol a hiba. valakinek szép vagy valakinek nem, hát ezt egyből gondoltam. =DD de akkor kiderítem én. kövér és alacsony vagy?
2011. ápr. 12. 17:12
 18/22 A kérdező kommentje:
nem vagyok kövér és alacsony sem:D
2011. ápr. 12. 18:43
 19/22 anonim ***** válasza:
na hát akkor a szépségeddel nincs probléma. remek. akkor köv kérdés. cigizel? sokat iszol? =D
2011. ápr. 12. 19:13
 20/22 A kérdező kommentje:
nem dohányzom és nem iszom, csak ritkán, ha vmire iszunk az ismerősökkel:D
2011. ápr. 12. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!