Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szégyellnivaló az, ha egy 20-21 éves lánynak még nem volt komoly kapcsolata? Bővebben.
Igazából nem azért nem volt még kapcsolata, mert nem lett volna rá lehetősége, de aki lett volna, nem érezte megfelelőnek, nem tudta volna igazán szeretni.Nem válogatásból, de így alakult.Egyáltalán egy férfi szemében milyen egy ilyen lány?
Köszönöm a válaszokat:)
Egyáltalán NEM szégyellni való dolog ez. Hidd el amikor rátalálsz arra a bizonyos nagy Őre akkor ezeket a dolgokat mind értékelni fogja, hogy nem feküdtél össze jött mentekkel, hogy nem azért jöttél össze valakivel, hogy legyen valakid stb....
Páromat 19 évesen ismertem meg, Ő volt az első, minden tekintetben. Most vagyunk 3 évesek. Szóval nem késtél még le semmiről, fiatal vagy, előtted az Élet. Sok sikert!
azért lehet h én vagyok köcsög, de a "nem volt még komoly kapcsolata" rohadtul nem zárja ki h nem feküdt össze minden szembejövő fiúval aki meghívta egy kólára... :P
am meg igaza van egyik válaszolónak, h azt kell h gondoljuk h ronda vagy, v túl nagy az egód, vagy prűd, vagy stb. de ha egyik sem akkor meg valóban egy kincs vagy, akivel szívesen ismerkednék ;D (persze ilyen tökéletes lány nem létezik, úgyhogy ki vele hol sántítasz? =D
20F
köszönöm:) jó olvasni, hogy vannak, akik szintén olyanok, mint én:) örülök, hogy te megtaláltad az igazit:)
énis sok sikert kívánok neked:)
köszönöm a választ:)
hehe:D nem feküdtem össze minden szembejövővel...:D
azt meg nem tudom mennyire vagyok csúnya...mondták már, hogy szép vagyok, és azt is, hogy nem:D
egóm az sem nagy...sőt, inkább hogy kicsi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!