Van akinek tartósan beteg (asztmás) a gyermeke?
nekem a 3 éves fiam asztmás.Ezt a mondatot ti hogy értelmezitek?
"A közösségbe járás a gyakran ismétlődő infekciók miatt átmenetileg,de legalább 1évig prolongálandó"
Júniusban ezzel a feltétellel irta alá a doktornő a tartós betegségről a papirt a fiamnak.Kb 4hónapot nem volt közösségbe,viszont szeptemberben elkezdte az ovit.Szerintetek jogtalanul jár igy oviba?Most akkor tényleg 1évig nem mehet,vagy elég volt az a pár hónap amit nem volt közösségbe?
Ti hogy értelmezitek ezt a mondatot?
köszi.Akkor nem lehet semmi "jogi következménye"?Nem kell vissza fizetnem az emelt családit,hosszabitott gyest..stb?
Nem tudom mit csináljak,vagyis mit mondjak...jövőhéten kell visszamenni kontrollra,és nem tudom ha megkérdi hogy ugye nem jár oviba,akkor mit mondjak....mondjam azt hogy nem jár,ezzel hazudok,vagy mondjam azt hogy jár szeptembertől,és akkor ki tudja milyen következménye lesz ha lesz...lehet azonnal megvonják vagy visszavonják a tartós betegségről az igazolást...nem tudom ilyenkor mi van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!