Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Altalaban mikor tudja meg a...

Altalaban mikor tudja meg a szulo, hogy gyermeke iskolaerett-e?

Figyelt kérdés
Nagycsoportban mikor mondjak meg?

2013. okt. 5. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:
22%

Az óvodában is csinálnak feladatokat, ha sokat old meg jól, kevesebb idő alatt, nagyobb figyelmet fektetnek rá. Utána, legalábbis ha jól emlékszem, az óvodában megcsináltattak velem egy 5-10 perces "tesztet", amiben fel kellett ismernem ábrákat, stb.

Nálam anyukám úgy érezte nem vagyok még iskola érett ( Harry Potter mániám volt, varázspálcával mentem mindenhova, Pókemberes jelmezben.) így elvitt engem valamilyen emberhez, nem jut eszembe mi a hivatalos neve, és 100%-san oldottam volna meg a tesztet HA, 30 perc után, nem mondtam volna, hogy menjünk haza, elegem van...

Az utolsó bekezdést azért írtam, hogy tudd, hogy ha az adott személy szerinted nem iskolaérett, akkor tudd hova kell vinni. :)

2013. okt. 5. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Téli szünet után, kora tavasszal a pedagógiai szakszolgálatok elvégzik az iskola érettségi vizsgálatokat, azoknál a gyerekeknél, akiknél nem egyértelmű. A vizsgálatot kérheti az óvoda is vagy a szülő is.
2013. okt. 5. 21:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Arra lennek kivancsi megy, vagy nem! Ezt mikor tudom meg? Azt sem tudom ketseges, szerintem rendben van, csak szeretnem tudni!
2013. okt. 6. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!