Este általában hogy és mennyi idő alatt alszik el 3 év körüli gyereked?
sejtettem...
én fiam is alszik még nap közben,de az esti elalvása katasztrófa...mondjuk soha nem volt egy alvóbajnok,de akármit csinálok vele minimum 40-45 perc mire elalszik!!a picit megszoptatom,aztán még mellé fekszem(ha nem teszem szerintem hajnalokig fent lenne) és még így is nehezen alszik el...
ha nem alszik nap közben akkor csak 15 perc az elalvása,de akkor inkább kidől és kb 2 óra múlva ébred olyan fejjel,mint aki nem tudja hol van...
Egyszerűen úgy kell rászólnom,hogy nyugodjon meg,ne matasson,ne lóbálja a lábát...különben komolyan nem aludna el....néha olyan fárasztó....
Szia,
nekem is alszik még nap közben, mint az óramű dél körül kidől, és van hogy 2-3 órát is.
na olyankor este van ám "haddelhadd", van hogy még 22h-kor is kukorékol.
De nagy átlagban reggel 7kor kel, délben 1-2 óra alvás, és 21h-kor alszik el este.
Én azt látom, hogy ha nem viszem ki, akkor van gáz...olyankor estére felpörög, mert nem mozogta ki magát, és csak ugrál, rohangál, énekel, mint egy kis dilis...:-))
Eleget kint van a Tiéd?
Szia.
Szinten nem alszik napkozben csak ha en is alszok.
Este furdes ,vacsora,kis jatek ocsivel es megy(mennek)az agyba.
Rovid mese ,jo ejt puszi es mar alszanak is.
Altalaban 8-kor mar alszanak de vannak kivetelek,pl. ha atjonnek a barataink vagy csavargunk.
3 éves 4 hónapos!
reggel 7 körül kel,délben ebéd és fél 1 fele már alszik mint a bunda!
Fél 3 körül kel tehát alszik 2 órát és este fél 9-9 körül már durmol!Kb 15-20 perc kel neki mire el bír aludni de ez is csak azért mert 1 hónapja nincs cumi,azelött 5 perc alatt elaludt!
Rengeteget vagyunk kint levegőn délelött is délután is!Sokat biciklizik,rollerezik,fut,rohan,szalad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!