Milyen ötleteket tudtok adni abc tablóhoz?
Figyelt kérdés
Csinálom a fiamnak az abc tablóját és néhány betűhöz nem jutott még eszembe jó szó. Olyan gyerekeknek való szavak kellenének. Ezek hiányoznak még: v,j,í,é,d,m,p,q,de akármilyen ötletet szivesen fogadok,lehet,hogy valaki tud mondani jobbat.2013. szept. 30. 20:04
2/18 anonim válasza:
v-villamos
j-juh,juhász
i-indián
é-érem
d-duda, dinoszaurusz
m-medve,mókus,motor
p-pipacs,pipa,papagáj
3/18 anonim válasza:
Engem is érdekel, mi az az ábécétabló. :)
4/18 anonim válasza:
Ismered a Kerek Mese Ábécé dalát? Youtube-on fenn van, nagyon eredeti szerintem, az én 3 évesem imádja.
6/18 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy nem így hívják azért nem ugrik be. Ami pl. a suliban is van a falon. Rajzoltam képeket rajzlapokra,alá írtam a dolgok nevét és oldalra a betűt amivel kezdődnek nyomtatottan és írottan is kis és nagy betűt is. Kartonlapokra ragasztom majd rá a képeket. Hát igen,elég macerás,esténként amikor aludt a gyerek megcsináltam. Ja! és végül is jó nagy lesz majd,a fél falat elfoglalja majd ha teljesen kész lesz.
2013. szept. 30. 21:50
7/18 A kérdező kommentje:
Az a lényeg hogy papírragasztóval kell csinálni de nem a folyékonnyal jobb és én zsírkrétával színeztem ki a rajzokat és persze a barátnőm segített a rajzolásban mert a rajztudásom kimerül az almánál :) és a legkeményebb kartonlap kell hozzá. Ha teljesen kész lesz,rakhatok fel képet :)
2013. szept. 30. 21:54
8/18 anonim válasza:
v:vonat
Í:Íj
J:játék
É:érem
D:dob
m:medve
p:paradicsom,paprika,pulóver
Q:semmi nem jut szembe de gondolkozom
10/18 anonim válasza:
Nyilvan irni olvasni akarja tanitani az ovodast... Nem kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!