Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adnátok ötleteket milyen...

Adnátok ötleteket milyen ételek legyenek egy gyerekzsúron?

Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
[link] Szerintem ez jó egynek. Egy időben csináltam házi krumplis kelt tésztába csavarva is.
2013. aug. 21. 23:15
 2/9 anonim válasza:
Szedvics helyett csinálj kis falatkákat, azt a gyerekek sokkal jobban fogják fogyasztani. Hidd el, főleg ha még kicsik nem igazán fognak leülni enni. Nálunk egyszer kis kenyérkockák vltak rajta mini fasirt golyócska és ezeket egy kis kardformájú pálcikára tűztük..hatalmas sikert aratott és mind elfogyott! Aztán minig legyen az asztalo ropi, chip, rágcsálni valók. Ajánlom még a száraz, illetve kekszes házisütiket. A krémessel ugyis csak mindent összekennek!
2013. aug. 21. 23:18
 3/9 anonim ***** válasza:

Ne sokat csinálj, legtöbbször a gyerekek csak csipegetnek, rohangálnak, és a buli vége felé az anyuka győzködi az érkező szülőket, hogy vegyenek már a szendvics hegyekből, mert megszárad.

Apró falatkák, de nem érdemes nagy energiát fektetni bele. Pl. a fornetti típusú vegyesen, pogácsa meg valami édes rágcsa. Ha nem akarsz vele bíbelődni, akkor a legtöbb helyen előre megrendeled és a buli előtt egy órával frissen sütve elhozod.

Siker még a pizza és az apróbb szendvicsek.

Attól függ mennyire vagy egészségmániás biomami, a chips, pombar maci fogy még valamennyire, a salátákat csak az anyukák eszik. Gyereket én még nem láttam salátát enni gyerekzsúron. Még szeretik a csíkokra vágott répát is rágcsálni.

De tényleg ne készülj sokkal és sokfélével, mert nem nagyon esznek.

2013. aug. 21. 23:40
 4/9 anonim ***** válasza:

szia!

én kókuszgolyókat és sajtos pogikat csináltam a fiammal 4 éves - együtt, akinek a zsúrja volt :) úgy sem esznek, csak bohóckodnak! Inkább innivaló legyen! és a torta ;)

2013. aug. 22. 00:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy ne tegyél ki mindent egyszerre, ha zacskós cuccokkal is készülsz, ne bonts fel mindent. Láttam már anyukát, hogy többféle kekszet, ropit és rágcsát kirakott, mindent külön-külön tálba, plusz a szendvicseket. Aztán tényleg ott könyörgött nekünk, hogy legalább mi együnk belőle.

Rakd ki a készített cuccokat (szendvics, pogi, bármi..), aztán érdemes folyamatosan egy-egy dolgot felbontani ha fogy. Én is rendre elszámítom magam, de ezek legalább elállnak.

2013. aug. 22. 01:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Egy fél káposztafejre tűzz rá sok mini fasírtgolyókat, (sünike lesz belőle)

kókuszgolyóból is a nagyon picik fogynak inkább. Apró sajtos, szezámos pogácsa. Ha szendvicset is szeretnél, akkor abból érdemes forma szendvicseket csinálni (pl sima toast kenyérból pogácsa és apró süti szaggatóval kivágni, miután már rákerült a feltét.)

Sajtos masniért is oda vannak a gyerekek.

A torta se hiányozhat, (gyertyával, tüzijátékkal, leginkább ez a lényeg) én egy sima lapos piskótát sütök, rá vaniliás/kókuszus/gesztenyés/csokis krémet teszek és sok-sok tejszínhabot, valami színes cukorkával, vagy gumicukorral díszítve.

2013. aug. 22. 07:16
 7/9 anonim ***** válasza:

én is a kápozsta sünit akartam írni. Mehet rá fasírtgolyó, sajtfalatka, kolbászkarika, uborka, tojás, paradicsom, almakocka

Biztos fogy még a pogácsa, aprósütemény

2013. aug. 22. 09:10
 8/9 anonim ***** válasza:

En is pici fasirtokat szoktam csinalni,fornettihez (feljeszen veszem es mehet a sutobe)hasonlo sajtos pogit,ugyan ezt mini virslivel toltve,bagett kenyerbol kis szendvicseket 3 kulonbozo feltettel,pizzat(2 fele), foleg felnotteknek krumpli es orosz salata,baconbe csavart padlizsan szeletek sajttal megszorva,kulonbozo sajt kockak es felvagottak izlesesen elrendezve.

Ezek voltak legutobb az etkezo asztalon bufe szeruen elrendezve,mellette tanyer torony es villak,szalvetak.Nem kellett kinalgatni,fogyott minden rendesen.

A nappaliban a kis asztalra tettem ki chipseket,kekszeket.

Az igaz,hogy nem csak 1 oraba telt az elokeszulet,de sikere volt.

2013. aug. 22. 23:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2013. aug. 23. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!