Szülinapi partyra adnátok ötleteket?
Figyelt kérdés
Öt kislány és lehet hogy egy kisfiú is jön az öt éves kislányom szülinapjára. Két szobás panelben élünk, tehát a hely igen csak szűkös. Milyen játékokat játszunk együtt? Sajnos nem vagyok túl kreatív ilyen téren.2013. ápr. 3. 22:08
1/2 anonim válasza:
Szia!
A fiam 4.szülinapját tartottuk itthon novemberben.
Volt sok lufi,azzal játszottak,a youtube-ról vettem a zenéket,amiket ők is ismerhettek,erre táncoltak,van activity junior társasjátékunk,körbe írtam a dolgokat,amiket már ők is ki tudtak találni,aki hamarabb kitalálta,kapott egy gumicukrot,amit gyűjthetett egy kis tálkába.A buli végén hazavihették,mert nem tudtam kinél mennyi a havi gumicukor határ:)!
Próbáltam úgy ügyeskedni,hogy mindenkinek ugyanannyi legyen.
Egy ilyen szülibuli max.2 óra,abból legalább félóra,hogy megeszik a tortát.
A maradék időben játszottak a gyerek szobában,de ez nem volt olyan sok idő.
Az activity-zést nagyon élvezték:)!
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az Activity tényleg jó ötlet! A lufi alap nálunk, de azt hiszem a két óra tuti nem lesz elég nekik :)
2013. ápr. 4. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!