Megcsinálhatom ezt a receptet a 14 hós babámnak?
Már bevezettem a tejet, de ezt a receptet túl cukrosnak találom, mennyit tegyek bele?
Banánt rakhatok hozzá?
Köszönöm!
Akkor banán nélkül fogom neki adni, még nem evett ilyet, elég válogatós. Kakaóport teszel rá? Nekünk csak cukrozatlan van, ami nem rossz, de félek, hogy azzal végképp nem enné meg.
A mennyit tegyek bele kérdésedre öreganyám válasza jutott eszembe: Úgy gondulomformán!
Attól is függ a "cukorigény", hogy mit teszel még hozzá. Ha natúrban adod, akkor több kell, hogy íze is legyen, mintha cukrozott kakaóport szórnál rá. És bármit rakhatsz bele, amit csak szeret a gyereked.
Na, rántott húst azért ne :)
4. vagyok
A cukrozatlan kakaópor is kiváló, de abból nagyon kevés kell. Ha bizonytalan vagy benne, akkor keverd be cukorral és úgy szórd a kész pempőre.
A mennyiség? Én sokszor jártam úgy, hogy keveset csináltam, de nem volt elég, ha többet, akkor meg csak keveset evett, de én mindig feláldoztam magam és megettem a maradékot.
Próbának kezdd 2 dl tejjel, bár valszeg azt sem fogja mind megenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!