Kínaiba szoktatok a gyerkőcnek venni cipőt?
Figyelt kérdés
2013. szept. 23. 20:41
11/15 anonim válasza:
Néha.
Nekünk szupis cipőt kell hordanunk,ezért benti ovis szandija szupis,papucsa,mamusza,tornacipője kínai,többi jó minőségű cipő(amit mindennaposan hord)
Használt cipőt alapból nem veszek,pont lábdeformitás miatt.Inkább egyet,ami jó minőségű és vigyázunk rá.Így nem divatozunk.
12/15 anonim válasza:
Nem ,olcso cipött a deicmanban is kapok 3-4 ezerért de legutobb gumiorru vászon cipöt kislányomnak 2000ft vetem a CCC cipöboltban .
13/15 anonim válasza:
És egy fontos dolog a kinai nem ad jótálást a cipöire ,mig a deicman ,CCC ,igen .
14/15 zabmester válasza:
Papucsot, ovis benti vászoncipőt igen, szoktam. Utcai cipőt inkább a Deichmannaban, azok általában kibírnak egy szezont.
15/15 anonim válasza:
De igen ad a kínai is garanciát a cipőkre. Kötelező. Rá kell kérdezni és mondani fogják, hogy blokkal dobozzal fél év.
Ami a kínai cipőt illeti, én igenis veszek neki. De mivel befelé dől enyhén a bokája a lányomnak, ezért minden cipőjébe veszek sarokemelős talpbetétet. Bele kell ragasztani. Ennek az ára 800-1000 Ft/pár. Így kb. 4000 Ft-ért van szupinált cipője, sőt sokszor olcsóbban. És ugyanezt csinálom a használt cipőkkel is. 500-1000 ft egy cipő + a betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!