Kínaiba szoktatok a gyerkőcnek venni cipőt?
Én vettem már ott cipőket.
2013. szept. 23. 20:42
2/15 A kérdező kommentje:
Ma lemotorozta kisfiam a cipője orrát. Nem lett rajta lyuk, de csúnya. Most nem tudok elmenni a DEichmannba (utaznom kellene hozzá). Így holnap veszek neki egyet a kínaiba. Ez meg még jó lesz oviba, amíg nem lesz kint belőle a lábújja :-)
Én is vettem már ott cipőt.
Őszintén megmondom, engem a kényszer visz rá, mert tudom, hogy nem a legjobb minőség, de én nem tudok megvenni 7-8 ezres cipőket.
2013. szept. 23. 20:44
Persze hogy szoktam.A deichman meg társai is ráadásul ugyan azt árulják...
2013. szept. 23. 20:45
5/15 A kérdező kommentje:
Én a Deichmannaba veszem a cipőjeit. Ha szerencsém van, akkor akció is van, így a drága márkás cipőket is megtudom neki venni. Vannak nagyon jó, minőségi olcsó cipők is a Deichmannba, azokat szoktam venni.
6/15 anonim válasza:
Már nem veszünk, ha nincs keret drágábbra, akkor inkább rendelek használt, de jó minőgégűt 3-5e Ft-ért valamelyik aukciós oldalról, égő vagy nem. Ugyanis most már rendszeresen leszakad a kínais a lábukról egy hónap alatt - karácsonyra vettem 6e Ft-ért csizmát a lányomnak a kínaiban, tök cuki volt, de januárban javíthatatlanul leesett a talpa és szétment az orra. Havonta venni újat azért sok lesz szerintem... De ez csak az én többszörös tapasztalatom.
2013. szept. 23. 20:51
nem jellemző, de előfordul.
pl a tornacipőt, amiben heti 1x 30 percet tölt, vagy gumicsizmát, amit szezononként max 3x ha felvesz.
Inkább levadászom nagyon akciósan a minőségit, mert azoknak a lábbeliknek nagyon figyelek a minőségére, amiket rendszeresen/sokat hord. Aukciós oldalakon, vagy szezon végi kiárusításokon tök jó áron ki lehet fogni szuper lábbeliket, néha szint olcsóbban, mint a kínaiban (legalábbis itt nálunk eléggé drágállom a kínai áruházakat).
2013. szept. 23. 21:52
soha, a lábaegészsége nagyon fotnos számomra.
2013. szept. 23. 22:12
szoktunk. a deichmanos cipő, amikor a lányom még nem is járt csak a babakocsiban ült, egy hónap után kiszakadt, megbomlott a varrásnál.
legutóbb Cosslike szandált vettünk nyár elején, nagyon szuper volt, mint egy siesta. meg kell nézni hogyan van varrva, milyen a minősége, belseje, talpa. nekünk soha nem ment tönkre kínai cipő, hordta a lányom míg ki nem nőtte.
2013. szept. 23. 22:24
Kinai gyartmanyt semmibol soha, illetve mondanam azsiai gyartmanyt semmibol soha. Kulfoldon lakom, a vilag masik felen kozel azsiahoz, ide ozonlenek az azsiai cuccok mi vagyunk a szemetesuk. Amellett h vacak minoseguek, pl a ciponek a talpkikepzese nem jo. A gyerekek 90% sulyos bokasulyedese van, teljesen lapos talppal. Kislanyom jar uszni, es szinte mindegyik sulyos bokasulyedese van, es ludtalpas. Igaz olcso... De... Ferjem ezen nott fel, es 30 evesen sulyos hatproblemai vannak, ugyhogy gyerekkorban mami nem cipore koltotte a penzt szuk keresztmetszet folytan, most vagyonokat koltunk kulonbozo terapiakra, h elviselhetobb legyen a hatfajdalom. Butykos a laba etc. Mi Mo-ra jarunk vasarolni, es onnan importaljuk az egesz csaladnak a cipoket. Deichman-tol nem ajultam el, ott vettem magamnak egy papucsot a beach-re jo lesz, aranyos olcso volt, de nem lehet benne setalni leszakad a labam tole. Ez volt Keletitol a Wesselenyi utcaig gyalog. Nem nagy tav. Mi Siesta, Falcon, Superfit cipoket veszunk. Es bevasarolunk 2-3 evre, hisz tavolsag miatt sajnos nem tudunk minden evben hazamenni. En azt mondom legyen kevesebb cipoje a gyereknek, de az legyen jo minosegu.
2013. szept. 24. 04:23
Kapcsolódó kérdések: