Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan, aki hazahozza/h...

Van itt olyan, aki hazahozza/hazahozta valamennyi ideig/ délben a kisgyerekét az oviból?

Figyelt kérdés
Mennyi idős, milyen csoportos (volt)? Miért van/volt így? Akinél még így van, így is marad, vagy mikortól alszik ott?
2013. szept. 20. 22:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az óvónénik örülnek neki, meg a dadusok is. Délután már úgy sincs foglakozás.
2013. szept. 23. 20:39
 12/15 anonim ***** válasza:
5 éves a kislányom.Néha haza hozom ebéd után,kb heti 2-szer, amikor nincs túl sok dolgom itthon,mert itthon vagyok a 2 hónapos babámmal.Amíg táppénzen voltam terhességem alatt,akkor majdnem minden nap hazahoztam.De jövőre iskolás lesz,ezért hagy szokja csak hogy 4-ig bent van,mert a suliból sem jöhet haza majd délben.
2013. szept. 25. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha hét közbenre esik szabadnapom, olyankor vagy be se viszem, vagy ebéd után hazahozom őket (5 és 3,5 évesek). Sajnos a munkámból kifolyólag nemigen van közös hétvégénk, ezért így próbálok privát időt pótolni nekik...

Amúgy a beszokással nem volt különösebb gond sem bölcsiben, sem most az oviban egyiknél sem, az ottalvással sem, de mindig rettentően örülnek, ha közös napot tartunk. Sajna nem rendszeres, kb kéthetente 1 x nem mennek és 1-2x ebéd után hozom őket, és persze számon tartom, hogy ha mondjuk kirándulnak vagy program van az oviban akkor ne maradjanak ki belőle. Olyan is előfordult már ,hogy kérdeztem hazahozzam-e őket ebéd után mert úgy érek haza és mondták, hogy ne, mert ma piacosat fognak játszani és az milyen jó lesz stb, és ma maradni akarnak :)

2013. szept. 25. 12:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Fiam 4 éves, öt hazahozom ebéd előtt, mert itthon vagyok a 14 hónapos tesojaval! Szerintem az ovonenik örülnek, ha kevesebb gyerek marad délután! A teso 2 év múlva megy oviba, ha rögtön munkába állok akkor egész naposak lesznek, ha nem rögtön akkor maradnak felnaposak!

2013. szept. 25. 13:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Első félévben délen haza kellett hoznom a gyereket,mert "ez a törvény", továbbléptem,mentem a feletteshez,hogy kiíratom a fiamat,mert év elején azt mondták,hogy ott aludhat .nagyon messze lakunk,és nemrég született testvére is,így egyszerűbb ha nem jár oviba. Utánanéztek és hirtelen változott a törvény...azóta ott aludhat!
2013. szept. 25. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!