Van itt olyan, aki hazahozza/hazahozta valamennyi ideig/
délben a kisgyerekét az oviból?
Szia! Mi a 2. évet kezdtük most az óviban/4 éves a fiam/. Tavaly egy héten 1x aludt bent. Most mióta elkezdtük egyszer sem. Itthon vagyok a 7 hós öccsével. De amíg nem volt meg a tesó akkor sem aludt bent a nagy.
Csak ha nagyon muszály akkor fog bent aludni./ha mennem kell valahova/
2013. szept. 20. 23:04
4 ès fèl èves, hazahozom, mert nem alszik nap közben, itthon vagyok mèg a tesòjàval, szóval meg tudom tenni, hogy elhozom. Ameddig tehetem nem is fog ott aludni.
2013. szept. 21. 06:39
amikor kezdte az ovit.én meg a szabadságomat töltöttem,igy majd 2 hónapig hazahoztam ebéd után,és fokozatosan adagoltam neki,hogy nemsokára itt fog ő is aludni,addigra összebarátkozott a többivel,már nem okozott nagy feszültséget neki az ovi sem,és várta az ott alvást,igy semmi problémám nem volt ezzel sem.Nálunk ez a fokozatosság be jött,igy nem volt gond elejétől kezdve.
2013. szept. 21. 08:41
Nálunk általában hazahordják azok akik otthon vannak kistesóval vagy nem dolgoznak. Én is hazahordanám ha tehetném.
2013. szept. 21. 10:48
kiscsoportos kislányom és hazahozom ebéd után mert olyan a munkám hogy 1órára végzek .
2013. szept. 21. 12:44
2 évesen kezdte bölcsit akkor még Nagymamákkal meg Apával akinek olyan volt a munkabeosztása megoldottuk hogy hazahoztuk ebéd után!Olyan kicsinek bőven elég is volt neki ennyi főleg hogy a beszokatás is nagyon nehezen ment!
Kb fél év után volt az hogy mire hazaértünk vele kinyílt a csipája és nem bírtam lerakni aludni,persze du 5 óra magasságában meg már nem lehetett mit kezdeni vel olyan fáradt volt!!na akkor döntöttük el hogy ideje beszokatni ottalvósra,addigra már meg is szerette a bölcsit!
2013. szept. 21. 14:35
Az első évben ebéd után hazahoztam én is (négy évig járt egyébként oviba), mert még az alvásnál gyakran bepisilt, én pedig itthon dolgoztam, így meg tudtam oldani. A második évtől már ott aludt, de akkor is 3-4 között értementem.
2013. szept. 21. 21:25
4,5 éves, kezdetektől hazahozom ebéd után. Egyrészt azért, mert nagyon régóta nem alszik délután, másrészt amúgy is itthon vagyok, így meg tudom oldani.
2013. szept. 23. 11:47
9/15 A kérdező kommentje:
És mit szolnak az óvónők nálatok,hogy csak fél napos a gyerek?
Nálunk örülnek, mert délután kevesebb a gyerek, ráadásul mindenki nem is tudna ott aludni, mert nem fér el annyi ágy.
2013. szept. 23. 13:50
Kapcsolódó kérdések: