Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire tudja a 2,5 év...

Mennyire tudja a 2,5 év körüli gyermeetek a színeket?

Figyelt kérdés
Az én kisfiam alig akarja megjegyezni őket. mindíg eltéveszti őket.régóta tanuljuk már de nem akaródzik neki. Valami baja lehet?

2013. szept. 19. 13:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A kislányom olyan szókinccsel beszél,hogy néha én magam is meglepődöm rajta.

2,5 éves ő is,mondatokban beszél,logikázik elképesztő dolgai vannak,de a szineket ő sem hajlandó megtanulni,vagyis már magam sem tudom,mert ha rám figyel és kérdezem az alapszineket ismeri,máskor teljesen mást mond,mint amilyen szint kellene.:)

Nem erőltetem,ezelőtt sem tettem...majd szépen kialakul minden!Ne aggódj!

Ja,biciklizni alig tud,mert mindig össze-vissza kormányoz,mert minden sokkal érdekesebb mint előre figyelve kormányozni,legalább néha :DDD

Melyik gyereknek mi az erőssége:)

2013. szept. 19. 18:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én 2,5éves fiam hibátlanul felismeri az összes színt, folyékonyan beszél, mondókázik....DE, még közelében sincs a szobatisztaságnak. Ezt csak azért írtam le, hogy megerősítsem, minden gyerek más. Ne aggódj!
2013. szept. 19. 21:29
 13/13 anonim ***** válasza:
A korábbi válaszolóktól kérdezem: nem javasoljátok, hogy bekerüljön az epilepsziás gyerekem a "rendszerbe"? Hallottam már a hátrányairól. Anyukám - aki tanítónő - szintén nem javasolja, mert azt mondja, egycsapásra rányomják a bélyeget, hogy SNI-s. Azokat meg a gyerekek, sőt néhány pedagógus is gyakorlatilag a "hülyé"-vel azonosítja.
2013. szept. 21. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!