Meddig tarthat az oviban a sírás?
Figyelt kérdés
Egy kis faluban lakunk ahol van egy csoport és 14 gyerek van. Csak 4 és fél órát vannak, ovodában.Reggelenként nagyon sir az én fiacskám, és ha az ovonéni ki megy egy gyerekkel a mozsdoba akkor sir, és szalad utánna.
Kérdezztem az ovonőt, hogy meddig sir, és azt mondta, reggel van egy kicsi baj, és inkább körülötte forog még nincs teljesen feloldodva. Hétfőn kezdtük, és minden reggel el mondja, hogy sirni fog, mert én ott hagyom. Es hat, a fiam sir az oviban, én meg itthon.
2013. szept. 19. 10:09
1/2 anonim válasza:
Szegény :( Ismerős helyzet,az én kisebbik lányom 4 évig járt oviba,2 és fél évig minden reggel sírt,borzasztó úgy otthagyni :(
2/2 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy amíg az anyuka nem érzi biztonságban a gyerekét az oviban és aggódik miatta, addig a gyerek is tudat alatt megérzi és sírni fog. Nálunk legalábbis akkor állt be javulás, amikor én saját magam el tudtam fogadni, hogy jó kezekben van a gyerekem, és fontos számára, hogy gyermekközösségben legyen. Sok kitartást és erőt kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!