2 éves kislányom az utóbbi hetekben csupa sírás, és hiszti. Normális ez?
Figyelt kérdés
Állandóan anya kell neki, ok nélkül sír, alig lehet megnyugtatni. Az éjszakák katasztrofálisak, állandóan visítva kell, és keres. Mi lehet a gond? Van vmi megoldás?2013. júl. 22. 16:34
1/3 anonim válasza:
Nálunk másfél éves kora körül volt ilyesmi pár hét alatt lefutott. Csak annyit lehet tenni, hogy megnyugtatod, ha kellesz neki, ott vagy mellette. Sok ölelés, szeretet. Ha nálatok nem múlik, vagy aggódsz, inkább kérdezz meg szakembert, mert én csak magunkból indultam ki, hogy hamar elmúlt ez az időszak.
2/3 anonim válasza:
Igen normális. Az én fiam 4 és fél éves, nálunk 1 évig tartott egy hisztis korszak. Kb ő is másfél 2 évesen kezdte!! Szerintem most kezdett igazán kötődni hozzád, nekünk is villámcsapásként jött és úgy is múlt el. Türelem!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Azóta már szerencsére javult a helyzet. :)
2013. júl. 26. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!