Az oviban az udvari kimenetelhez ki dönti el, hogy milyen ruhában megy ki a gyerek?
Ma csak úgy hirtelen ötlettől vezérelve meglestem a kisfiamat (4,5éves, most kezdte az ovit) a két kisebbel. És amit láttam, sokkolt, jelenleg is a hatása alatt vagyok.
Budapest, 10 óra, szél, árnyékban kimondottan hideg, kb 14-15 fog maximum.
A fiamon egy póló és egy póló anyagú, vékony hosszúújjas. Ennyi.
Bent van egy szélkabátja, kapucnis melegítőfelsője.
Ennek ellenére úgy volt kint, mint itthon a fűtött lakásban vagy kb 22fokban.
Délután, ha megyek érte ezt hogyan említsem meg az óvónőknek vagy mi ilyenkor a teendő?
4-5 gyerek volt így , a többi melegítőfelsőben.
Ja és a vékony sapkája sem volt a fején.
Mérges vagyok, de őszintén.
Hogy szóljak, mit csináljak, hogy mindenki jól jöjjön ebből ki?
Hú, pontozzatok le nyugodtan, de én biztos bementem volna és ha kell én öltöztetem fel. A gyerekem érdeke hogy ne legyen beteg, tehát nem érdekelt volna hogy mit szól az óvónéni. Legfeljebb majd legközelebb odafigyel az ilyesmire.
Bár azért azt is hozzá kell tenni, hogy a gyerekek nem egyhelyben állnak, hanem szaladgálnak, ugrálnak, így kimelegszenek. De a sapka tuti nem ártott volna akkor sem.
Amikor láttam, egy tetővel fedett homokozóban ültek, lapátoltak...
én is gondoltam, hogy bemegyek. aztán, hogy az olyan ciki. aztán, hogy márcsak max 2 órát lesznek kint és csak a mai napot élje túl. .. aztán, hogy délután csak szólnom kellene.....valahogy....
De ki öltözteti fel őket? az óvónő, a dadus vagy egy 4,5 évesre rábízzák? vagy hogy van ez?
a 2,5 évesemen ugyanez volt + polár felső és egy mellény + sapka.....
jaj, olyan h.ülye vagyok, hogy nem mentem be vagy nem volt nálam valami plusz ruha, amit odaadhattam volna neki, hogy vegye fel:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!