Végem van! Hogyan neveljem meg a gyerekeket?
Ma kezdtem el a bébiszitterkedés egy családnál. 2 fiú gyerek van, az egyik 3, a másik 5 éves. Botrányos volt ez a nap! Szét ütöttek, kiabáltak, verekedtek, mindent szétszedtek, és nem is figyeltek arra, hogy mit mondok nekik. Alig birtam elaltatni őket, 2 órába telt. Mit csináljak? Hogy érjem el azt, hogy figyeljenek rám?
Nagyon fontos lenne, első napom volt, az előző fél órát végig bőgtem, úgy kikészültem!:(
Csak olyanok írjanak, akik voltak ilyen helyzetben, és hatásos volt, amit tettek. Köszönöm.
Sehogy ne neveld, az nem a te feladatod.
Amit tehetsz, az az, hogy vársz amíg a gyerekek a bizalmukba fogadnak.
Még csak 1 napja vagy ott, ne várj csodákat.
Légy kedves, érdekes számukra, de húzd meg a határokat (pl. nem lehetsz a rosszalkodásuk céltáblája).
Nem írtad, külföldön vagy-e, vagy itthon, de ha netán Anglia, akkor kösd fel a gatyád, mert ott a legtöbb gyereket teljesen eleresztve nevelik és sajnos ezek hozzá vannak szokva, hogy az aupair fején lehet táncolni.
Persze kivételek mindig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!