Mit tennétek, ha a gyereketek nem szeretné a nevét? 6 éves kislányom egyre többször mondja, hogy nem szereti a nevét (Liza) :- (
Figyelt kérdés
nem egy múló szeszélynek tűnik, mert hosszú hónapok óta kéri, hogy legyen más neve, mert ő nem akar Liza lenni és nem szereti.Jár valaki hasonló cipőben, hogy a gyereke nem szereti a nevét?2013. szept. 13. 21:38
31/33 A kérdező kommentje:
köszi 21-es és a férjednek is. Pszichológushoz azért nem rohanok vele,de odafigyelek rá és a problémáira. Egyébként sokat gondolkodtam a hétvégén rajta és mint minden gyerek krízis egyben a szülő krízise is,a megoldást is (majdnem) megtaláltam. Hát,én jó magam sem szeretem a nevem,nem is 1x,nem is 2x hallottam már tőlem,hogy nem igazán vagyok elégedett a nevemmel. Nekem is nagy tanulság volt,hogy 35 évesen fogadjam el a nevet,amit az anyukám adott nekem és nem legyek elégedett. Remélem ez segít majd nekünk. :-)
2013. szept. 15. 19:50
32/33 anonim válasza:
Én Nóra vagyok, 28 éves és amikor én voltam óvodás, mindenki Niki, Évike, Szilvi meg Timi volt. Én sem szerettem a nevem, másé valahogy mindig jobban tetszett :) Szerintem a Liza tök jó név. Nem lenne jó ötlet, hogy engedjetek a gyereknek, egyetértek azzal, aki azt írta, hogy jövőre meg mást találna ki. :) Esetleg anyi engedményt tennék neki, hogy ha még nincs másik anyakönyvezett neve, akkor megkaphatja mellé az Annát vagy a Hannát, de a teljes névváltoztatás nem lenne jó ötlet.
33/33 anonim válasza:
Azóta megbarátkozott a nevével? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!