Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennétek, ha a gyereketek...

Mit tennétek, ha a gyereketek nem szeretné a nevét? 6 éves kislányom egyre többször mondja, hogy nem szereti a nevét (Liza) :- (

Figyelt kérdés
nem egy múló szeszélynek tűnik, mert hosszú hónapok óta kéri, hogy legyen más neve, mert ő nem akar Liza lenni és nem szereti.Jár valaki hasonló cipőben, hogy a gyereke nem szereti a nevét?
2013. szept. 13. 21:38
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

Igen,sok AnnaHannaLiliRéka van az oviban,annak idején pont azért adtam a Liza nevet,mert egyedinek találtam és a hangzása tetszett,na most pont ez a 2 nem tetszik a nagylányomnak :-(

remélem tényleg múló szeszély és elfogadja. A becenévvel fogunk ügyeskedni,hátha találunk valami jót. ...???

2013. szept. 13. 22:00
 12/33 anonim ***** válasza:
59%
biztosan csúfolták az oviban....
2013. szept. 13. 22:01
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Én is az Annalizára gondoltam először.

Hát hívjátok Annának. Nem mindegy? Ettől nem kell elfutni és lepapírozni. Más meg Cicának meg Nyuszibogyónak becézi a gyereket. Ti nevezzétek őt Annának,ha ő ettől boldog.

2013. szept. 13. 22:03
 14/33 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam,de nem mondd semmit ezzel kapcsolatban. Maximum annyit szedtem ki belőle,hogy egy Lili :-) azt mondta,hogy az ő neve szebb,mint a Liza név.
2013. szept. 13. 22:03
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Én óvodás koromban Tünde akartam lenni. Gőzöm sincs, hogy honnan szedtem, nem ismertem egy Tündét sem, de utáltam a nevemet (Orsolya vagyok egyébként) és majd megvesztem a Tündéért. Persze anyámék múló szeszélynek fogták fel, az is volt. Most már nem tetszik a Tünde név, teljesen jól elvagyok az Orsolyával.
2013. szept. 13. 23:04
 16/33 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont így voltam, ahogy 15. válaszoló írta. Magyon tetszett a Noémi név, kb 8 éves voltam. Mondtam is anyának, hogy én utálom a nevemet és legalább 2. névnek hadd vegyem fel a Noémit. Nem engedtek... És milyen jól tették. Abszolút nem is tetszik már, viszont az én nevemet meg imádom, Viktória :)
2013. szept. 13. 23:14
 17/33 A kérdező kommentje:
Köszi csajok! Megnyugtattatok! :-)
2013. szept. 14. 07:45
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Akkor jó:)

meg kéne tartani a Lizát ( szép név és azt kapta, kutyust csak én úgy hallottam hívni, mint ahogy a 2-est hívják)

Ma reggel -nem is gondoltam rá, csak úgy spontán, mert este itt töprengetem rajt'- beugrott egy lehetőség: Lizanna :) Szép is, megmarad a Liza is, hosszabb is (azt hiszem van is ilyen Lisanna)

2013. szept. 14. 08:18
 19/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ez korral jár, majd elhagyja
2013. szept. 14. 09:52
 20/33 anonim válasza:
100%
Nekem Anna a nevem.hhhoommmmm talán hívjátok otthon úgy .de azért értse hogy csak otthon hívják így.
2013. szept. 14. 09:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!