Mit tennétek, ha a gyereketek nem szeretné a nevét? 6 éves kislányom egyre többször mondja, hogy nem szereti a nevét (Liza) :- (
Igen,sok AnnaHannaLiliRéka van az oviban,annak idején pont azért adtam a Liza nevet,mert egyedinek találtam és a hangzása tetszett,na most pont ez a 2 nem tetszik a nagylányomnak :-(
remélem tényleg múló szeszély és elfogadja. A becenévvel fogunk ügyeskedni,hátha találunk valami jót. ...???
Én is az Annalizára gondoltam először.
Hát hívjátok Annának. Nem mindegy? Ettől nem kell elfutni és lepapírozni. Más meg Cicának meg Nyuszibogyónak becézi a gyereket. Ti nevezzétek őt Annának,ha ő ettől boldog.
Akkor jó:)
meg kéne tartani a Lizát ( szép név és azt kapta, kutyust csak én úgy hallottam hívni, mint ahogy a 2-est hívják)
Ma reggel -nem is gondoltam rá, csak úgy spontán, mert este itt töprengetem rajt'- beugrott egy lehetőség: Lizanna :) Szép is, megmarad a Liza is, hosszabb is (azt hiszem van is ilyen Lisanna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!