Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kruppos gyerkőcök szülei!...

Kruppos gyerkőcök szülei! Lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Leirnátok nálatok pontosan hogy néz ki egy ilyen roham?Körül irnátok?

Milyen az a tipikus "húzó légzés"?Nincs esetleg valahol valami videó egy ilyen rohamról?Olyan sokat segitene....nagyon be vagyok pánikolva...

Van egy 3 éves asztmás kisfiam.Péntektől beteg,nagyon csúnya ugató köhögése van,ilyen nem is volt még neki szinte.A doki rectodelt irt fel neki.Tegnap este,meg ma este is kapott.Most akkor kruppos s a fiam vagy mi??Emellett szedi az asztma gyógyszereit,+ amiket most felirt még a doki,+porlasztok neki berodualt napi 3x,és nem változik semmi...most este alig tud aludni szegény,már áthoztam közénk hogy jobban tudjak rá figyelni,2-3 percenkét rájön ilyen köhögő roham,néha már öklendezik is...aztán alszik tovább,utána megint kezdődik a köhögés...ez megy este 9-től.....az ugató köhögés talán már elmúlt nagyjából,inkább már hurutos,de még nagyon csúnya mindig.

Végülis a kérdésem/kérésem az lenne,amit az elején is irtam,hogy ha leirnátok hogy néz ki egy ilyen roham nálatok,nagyon megköszönném.Csak hogy eltudjam dönteni most rohama van vagy mi ez?Mit adjak neki...stb

Köszönöm!!

2013. szept. 10. 23:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Asztmánál a kilélegzés nehezített, a kruppnál meg a belélegzés.
2013. nov. 18. 08:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Köszi a válaszokat. Felhívtam éjjel az ügyeletet, kruppos rohamnál NEM LEHET ventolint adni!!!!
2013. nov. 18. 10:34
 13/14 A kérdező kommentje:
a fiamnak a ventolint akkor még állandóra irták fel napi 3x,majd 2x-re csökkentették,tehát lehet adni,mivel a doki irta igy neki,függetlenül attól hogy kruppos rohama van e vagy nincs,akkor is kellett adnom neki.
2013. nov. 18. 22:13
 14/14 anonim ***** válasza:
hogy vagytok azota? nekem horghurutos a 2,5eves fiam de borzalom ez a majd megfullad a kezeim kozott roham :( tudogyogyasz irt fel ventolint egifilint prednisolont elmult honapba ketszer voltunk korhazba nultheten a kuszoben alltam de hala tudtam kezelni itthon. egyebkent nekem doki azt mondta h ventolin es berodualos inhalalas egyszerre nem meget v ez v az
2016. márc. 16. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!