Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen homeópátiás immunerősít...

Milyen homeópátiás immunerősítő szerek léteznek?

Figyelt kérdés
Illetve ki melyiket és hogyan alkalmazta már a gyermekén?
2013. szept. 4. 13:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Lymphomyosot - elsorvasztja az orrmandulát, így megelőzhetőek az orrmandula megnagyobbodással járó betegségek. Én ezt kezdtem el használni mostanában a kisfiamnál, mert nagyon sűrűn fülgyulladása volt/van.

Amúgy nyugodtan hívd fel a homeopátiás segélyvonalat - biztos tudnak segíteni!

2013. szept. 4. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. Igaz hommeopatias szereket kerdeztel,de ha nem gond leirom a tapasztalatunkat. Sajnos a lanyomnak alacsony az immunvalasza. Sok mindent kiprobaltunk,semmi nem hasznalt. Elmentunk az immunologiara ott ajanlottak az immunoglukant(kb. 7000ft). Nem olcso,de egy szezon alatt 1max.2uveg adhato,2eves kortol. Nagyon jo,mindig egy kicsit jobb lett az immunrendszere(klinikan vervetel is igazolta). Azota tobb ismerosom is adta gyermekenek,nekik is bevalt. Sajnos nem olcso,de inkabb erre koltok,mint antibiotikumra. Nem csodaszer,de nekunk hasznalt. Bocsi az ekezetek miatt,telefonrol irtam.
2013. szept. 4. 15:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Kedves második!

Esetleg letudod írni a pontos nevét, amit ajánlottak nektek és adtad is a gyermekednek?

Tegnap vettem végül Marslakócska szirupot és egy homeópátiás szert (echinacea), amit hetente max. 3× kell adnom a lányomnak.

Azt mondta a patikus, hogy nagyon jó a betegségek megelőzésére. Viszont, ha nem válik be egyik sem (multivitamin az étvágya miatt van), akkor kipróbálnám majkd, amit te ajánlottál.

Köszi :)

2013. szept. 5. 07:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Immunoglukan a neve,gyogyszertarban vettem. Interneten is utana tudsz olvasni. Nekunk az etvagyon is dobott egy kicsit. En is most fogom elkezdeni a lanyomnal. Jo egeszseget Nektek.
2013. szept. 5. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!