Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudnátok ajánlani olyan...

Tudnátok ajánlani olyan immunerősítő vitamint, szirupot, aminek jó az íze?

Figyelt kérdés
3.5 éves a lányom, eszik sok gyümölcsöt, kap cebion c vitamint, és eddig kapott béres cseppet, de annak nem jó az íze, ezért mostanában már nem nagyon itta, ha beletettem az italába. Helyette szeretnék valamit, aminek jó az íze, mondjuk epres, azt szereti.
2012. dec. 10. 12:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet venni a gyógyszertárban nagyon finom rágó tablettás vitaminokat gyermekeknek. Űrlakocskák...
2012. dec. 10. 12:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk azt mondta a gyógyszerész, h pont a marslakócskákat nem favorizálják a gyerekek... Mi béres ActivalKid-et veszünk, annak -a fiam elmondása szerint- jó az íze :)
2012. dec. 10. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Immuno Multi Kid, málnás, finom, megkóstoltam.
2012. dec. 10. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk JutaVit narancs ízű rágótablettánk van. Ez omega-3-at is tartalmaz, többek közt.

Valamint a dm-ben vettem multivitamint, maci alakú, narancsos rágótabletta.

2012. dec. 10. 13:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja, rágótablettát is szed, eddig multitabs immuno kid-et szedett, de mióta más lett a neve és rá van írva, hogy csak 4 éves kortól, azóta nem adom. Helyette vettem Actival kid-et. Csak gondoltam, hogy a béres csepp helyett jó lenne még valami. Vagy elég a c vitamin és a rágótabletta? Egyáltalán nem beteges amúgy.
2012. dec. 10. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!