2 év körüli gyermeked lábán mi van a lakásban most hogy jönnek a hidegek majd?
Csúszásgátlós zokni.Ez van vékonyabb és vastagabb változatban.Vagy vettem ilyen bőrtalpú zoknikat.
Zokniban van. Egyrészt meleg a lakás, másrészt állandóan föl-le mászik az ágyra, nem hinném, hogy a szandált is föl-le venné a lábáról ilyenkor. Szokott az ágyon "olvasni", játszani, tévézni, nincs egész nap talpon.
A papucs egy életveszély egy kisgyereken, egész nyáron láttam, hogy az összes gyerek botladozik, sőt hatalmasakat esik papucsban, gumiklumpában szaladva, hegynek felfelé/lefelé mászva stb, még az egész nagyok is... Én várok a papuccsal még jópár évig. Nem is értem, a szülők ezt hogy nem veszik észre.
Zokni.
Most még az én lányom is leveszi, de ha eleget hajtogatom neki, hogy nem szabad, mert már nincs nyár, akkor leszokik róla (tavaly legalábbis ez volt, ő akkor volt 2 éves)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!