Cipővásárlásnál mennyit célszerű ráhagyni fél vagy 1 centit?
a d d step oldaláról rendelnék,ahol írják is hogy semmibe nem kerül a visszaküldés,a futár ugyan úgy visszaviszi ha esetleg nem jó...majd hozza a másikat,ezért merek rendelni.
szóval fél cm-t szoktak ráhagyni és télinél 1 cm-t,most átmeneti cipő kell,köszönöm a választ mindenkinek!
Szia!
Sok-sok lábbelit rendeltem már a kislányomnak neten és eddig még mindegyik nagyon jó volt rá.
Nyári lábbeliknél 0.5cm ,télieknél,akár 1 cm is...
Szerintem te is ismered a gyerek adottságait,megtudod itélni,hogy az adott cipő az ő lábának meg felel e.
Gondolok itt arra,hogy vékonyabb ,alacsonyabb rüsztű,vagy ellenkezőleg...ezt ismervén már csak pontos mérés..és flottul lehet neten is vásárolni!
Én a cipők 90%-át igy veszem :)
Csatlakozom az elottem szolohoz. De annyit hozzatennek meg, hogy en altalaban mrgnezem/felprobalom a boltban, majd fenykepet keszitek a cimkejerol es hazamegyek es megrendelem a neten. Igy egyszeruen LEHETETLEN mellefogni.
Ez szerintem mindig celravezeto.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!