Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Cipővásárlásnál mennyit...

Cipővásárlásnál mennyit célszerű ráhagyni fél vagy 1 centit?

Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 16:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha téli cipő akkor szerintem akár 1cm is lehet mert a téli zoknival, harisnya+zokni már kell az a plusz 1cm.
2013. aug. 31. 16:20
 2/12 anonim ***** válasza:
ha gyerekről van szó a méretváltozással is számolj
2013. aug. 31. 16:26
 3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm,kisfiamról van szó,aki most lesz 5 éves és nem találunk neki cipőt sehol a városban így innen rendelek majd csak nem tudtam hogy mennyit kell ráhagyni,mert milliméter pontosan adják meg a méretet.
2013. aug. 31. 16:33
 4/12 anonim ***** válasza:
félcm, de én nem vennék próba nélkül cipőt az tuti.
2013. aug. 31. 17:03
 5/12 A kérdező kommentje:
én is aggódom mert nem szoktam ilyeneket neten vásárolni de ha muszáj,muszáj...sehol nincs neki való cipő,mindent bejártunk,azért meg nem veszek majdnem 10 ezerért hogy valamilyen legyen...inkább rendelek és ha nem jó,vissza lehet küldeni,simán visszacserélik a futárral,így már azért más a dolog.
2013. aug. 31. 17:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Én is sokat rendelek netről, de cipőt soha nem rendelnék. Ha nem jó a cipő és mire oda vissza kűldödözgeted a végén egy 20.000Ft os cipőd lesz. Amiből a cipő 6000Ft a postaköltség a többi. De ne legyen igazam és járjatok sikerrel!!!
2013. aug. 31. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:
fél centit szoktak,télinél szerintem 1cm-ert
2013. aug. 31. 17:58
 8/12 A kérdező kommentje:

a d d step oldaláról rendelnék,ahol írják is hogy semmibe nem kerül a visszaküldés,a futár ugyan úgy visszaviszi ha esetleg nem jó...majd hozza a másikat,ezért merek rendelni.

szóval fél cm-t szoktak ráhagyni és télinél 1 cm-t,most átmeneti cipő kell,köszönöm a választ mindenkinek!

2013. aug. 31. 20:55
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Sok-sok lábbelit rendeltem már a kislányomnak neten és eddig még mindegyik nagyon jó volt rá.

Nyári lábbeliknél 0.5cm ,télieknél,akár 1 cm is...

Szerintem te is ismered a gyerek adottságait,megtudod itélni,hogy az adott cipő az ő lábának meg felel e.

Gondolok itt arra,hogy vékonyabb ,alacsonyabb rüsztű,vagy ellenkezőleg...ezt ismervén már csak pontos mérés..és flottul lehet neten is vásárolni!

Én a cipők 90%-át igy veszem :)

2013. aug. 31. 22:40
 10/12 Ghost83 válasza:

Csatlakozom az elottem szolohoz. De annyit hozzatennek meg, hogy en altalaban mrgnezem/felprobalom a boltban, majd fenykepet keszitek a cimkejerol es hazamegyek es megrendelem a neten. Igy egyszeruen LEHETETLEN mellefogni.

Ez szerintem mindig celravezeto.

Sok sikert!

2013. szept. 1. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!