Mikor célszerű elkezdeni óvódát keresni? Mikor kell beiratni? Milyen jogszabályok vonatkoznak ide (területi illetékesség, határidő stb. )
Kétéves kor után érdemes.
Kérdezzétek meg a védőnőt melyik a körzetes ovi arról kell-ene- elsősorban érdeklődni menjetek be kérdezzetek a vezető ovónőtől ezt-azt.
oda fogják felvenni v. ha visszamentek dolgozni akkor oda abba az oviba ami a munkahely közelében van.
a beiratás mindenhol máskor van ált. május körül.
elbírálják a beiratkozás után a papírt és kaptok értesítést aztán lesz szülői értekezlet hogy mit kell beszerezni indulásig.
Én nem vagyok ebben jártas, de leírom, hogy én hogyan és mikor tervezem.
Az én fiam 20 hónapos, szeptemberben tölti a 2-t. Nálunk 2 óvoda van, de jelenleg csak 1 működik, mert a másikat tatarozzák. Október-november környékén elsétálunk az oviba, érdeklődünk.
Mivel összevonás van, így lehet, hogy nem veszik be 3 évesen, mert nem tudni, hogy a másik ovival mikorra végeznek.
Meg azért is, mert apránként elkezdeném majd jövő tavasszal a beszerzéseket, varrásokat (ilyenekre gondolok: ovis zsák, tisztaságis cuccok (fogkefe, pohár), tornazsák).
Nálunk is májusban van a beiratkozás.
A fiam imádja a gyerekeket, főleg a nagyobbakat, remélem nem lesz gond majd a beilleszkedésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!