Iskolába készülő kisgyerekek szülei, vigyázni fogtok ezután a katolikus iskolákkal? (bővebben lent, olvassátok a válaszokat is végig)
Nem, és őszintén szólva nem hiszem hogy létezik ilyen egy iskolában, legyen az katolikus vagy bármilyen. Ha pedig mégis van és a szülők ezt tűrik akkor nekik is gratulálok. Én már felgyújtottam volna az intézményt ha ott a gyerekemmel ilyen történik.
Az én lányom is katolikus iskolába megy, de itt jó helyen lesz, az tuti.
Minden szó igaz,a fenti kérdező az unokatestvérem.
#1:Az csak ebben az iskolában fordulhat elő,hogy kiütik a másodikosok fogát,és a tanár elküldi a szerencsétlent melegebb éghajlatra,azzal az indokkal,hogy nem ér rá ellátni a sérülést,mert beszélget.
#3:Minden szó igaz,a fenti kérdező az unokatestvérem.
#4:Itt mindennapos a politika,Orbán-dicsőítés.Rokonom látta,és nem egy szülő ezért vitte el a gyereket.Egy osztályban elsőben még 30-an voltak,8.-ra 12-en.Vajon miért?!Mindenki elviszi innen a gyereket,senki nem akar úgy járni,mint az uncsitesóm.(10 éve jár a gyerek pszichológushoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!