Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek jó evő 2 évese van,...

Akinek jó evő 2 évese van, leírná nekem miből és mennyit eszik egy nap?

Figyelt kérdés
Mennyi gyümölcsöt, joghurtot, virslit, halrudacskát, levest, kenyeret stb. képes megenni? Néha már nem adok többet a lányomnak, inkább elterelem a figyelmét, mert szerintem rengeteget enne...
2013. aug. 22. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát az én másfél évesemre nem mondhatom, hogy jó evő. Inkább azt mondanám, addig eszik, amíg kaját lát :)

Virsliből 3-4-et simán bevág. 280 ml kakaóval, vagy kávéval indítunk reggel. Aztán még egy szelet valamilyen kenyér is becsusszan. Ha bármit meglát, ennie kell belőle. Tök mindegy mi az: eper,paradicsom, főzés közben főtt tészta. Ebéd leves+második. Mikor én úgy gondolom elég, vagy már csak bohóckodik, akkor lesz vége az ebédnek. Ébredés után csak valami egyszerűt adok neki, inkább joghurtot, vagy gyümölcsöt.

Vacsi apával körül. Ez általában főtt étel. Na, ezután átmegy anyumékhoz, és ha éppen esznek.....pláne, ha olyan ami nagyon ízlik neki....

Este 280 kakaó, vagy kávéval zárjuk a napot.

2013. aug. 22. 14:08
 2/9 A kérdező kommentje:
3-4 hagyományos virsli, vagy az a kicsi gyerekeknek való?
2013. aug. 22. 14:12
 3/9 anonim ***** válasza:
De jó nektek... :)!
2013. aug. 22. 14:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én lányom 1 normál virslit szokott elfogyasztani, kis kenyérrel.
2013. aug. 22. 14:27
 5/9 anonim ***** válasza:

Az én fiam is 1 virslit eszik fél szelet kenyérrel, és jól lakik tőle, bőven elég ennyi is. Hozzá persze iszik még tejet, vagy kávét kb 2 decit.

Gyümölcsöt sajnos nem eszik sokat, kivéve ha van otthon görögdinnye, abból megeszik fél szelettel is, vagy banán.

Joghurtot 1-et szokott naponta enni, levesből ha ízlik neki akár 2 tányérral is szokott.

2013. aug. 22. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Hagyományos, normál virsli, azt, amit mi is eszünk.

1. vok

2013. aug. 22. 15:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Húúú az nem semmi :-) Én meg a másodikat csak félve adom a lányomnak mikor kéri... Az egy doboz joghurt sem elég, abból is enne még egyet. Ma délelőtt megevett egy hatalmas körtét, majd azt kérdezte mit eszünk még...
2013. aug. 22. 18:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én 1,5 éves lányom is eszik! :) Reggel 250ml tej/kakaó, a virsliből (normál) 3-at simán bevág, paradicsommal, uborkával kis kenyérrel... tízórai 1 alma, 1 körte, és még 1 valami, 4 félét, vagy 2 komolyabb gyümölcsöt adok neki! Ebéd 1 adag valami, (az nem sok), uzsonna 1 túrórudi, dörmi, vagy tejszelet, plusz 1 jogjurt, vacsi előtt még eszik 2 gyümölcsöt, vacsira szendvics (sonka, tojás, zöldség mindig) Sajnos a lányom kenyeret nem nagyon eszik, épp egy kicsit bele lehet imádkozni, vagy magába 1 kiflit, vagy kevés köles golyót, vagy rizs pufit leveset, de épphogycsak! és este lefekvéshez 210ml tej! Egész nap nyitogatná a hűtőt! :)
2013. aug. 22. 20:36
 9/9 anonim ***** válasza:
4félét=3 félét bocsánat elírtam :)
2013. aug. 22. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!