Akinek jó evő 2 évese van, leírná nekem miből és mennyit eszik egy nap?
Hát az én másfél évesemre nem mondhatom, hogy jó evő. Inkább azt mondanám, addig eszik, amíg kaját lát :)
Virsliből 3-4-et simán bevág. 280 ml kakaóval, vagy kávéval indítunk reggel. Aztán még egy szelet valamilyen kenyér is becsusszan. Ha bármit meglát, ennie kell belőle. Tök mindegy mi az: eper,paradicsom, főzés közben főtt tészta. Ebéd leves+második. Mikor én úgy gondolom elég, vagy már csak bohóckodik, akkor lesz vége az ebédnek. Ébredés után csak valami egyszerűt adok neki, inkább joghurtot, vagy gyümölcsöt.
Vacsi apával körül. Ez általában főtt étel. Na, ezután átmegy anyumékhoz, és ha éppen esznek.....pláne, ha olyan ami nagyon ízlik neki....
Este 280 kakaó, vagy kávéval zárjuk a napot.
Az én fiam is 1 virslit eszik fél szelet kenyérrel, és jól lakik tőle, bőven elég ennyi is. Hozzá persze iszik még tejet, vagy kávét kb 2 decit.
Gyümölcsöt sajnos nem eszik sokat, kivéve ha van otthon görögdinnye, abból megeszik fél szelettel is, vagy banán.
Joghurtot 1-et szokott naponta enni, levesből ha ízlik neki akár 2 tányérral is szokott.
Hagyományos, normál virsli, azt, amit mi is eszünk.
1. vok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!