Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mindenkinek ennyire hatalmas...

Mindenkinek ennyire hatalmas gyermeke van?

Figyelt kérdés
Szoktam nézegetni az erre irányuló kérdéseket is, és rendre azt látom, hogy a válaszolók gyermekei a WHO, vagy gekko táblázatok szerint is évekkel magasabbak, súlyosabbak (jóval az adott életév maximumain túl), mint ami ezekben az orvosok, védőnők által használt statisztikákban szerepel. Néha úgy tűnik, mintha a gyermekeim óvodájába, bölcsödéjébe csak kis (bocsánat) törpék járnának az itteni válaszolók gyermekeihez képest (beleértve a saját, eddig azt hittem, átlagos méretű gyermekeimet is. Ez tényleg így lenne?
2013. aug. 22. 09:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én a "nagy gyerek" - nem kamuzós kategóriába tartozom...higgyétek el, nem annyira jó ez sem. 5,5 éves, de hordanom kell magammal a gyereknek valami igazolványt (TAJ vagy személyi), mert nem hiszik el a tömegközlekedésen az ellenőrök például, hogy nem hét vagy nyolc és miért nem vettem neki jegyet. Szegénykémet a múltkor a mozgó fagyis le is kapta a lábról (majdnem nekimentem), hogy miért kell ilyen nagy iskolás fiúnak anyut megkérdezni, milyen fagyik vannak, hiszen ide van kiírva. Ja, csakhogy nem tud még olvasni... szóval érzi ő is, hogy valamiben más, mint a többiek és ez nem jó érzés neki... mást se hallok, bárkivel találkozunk, hogy úristen, mekkora ez a gyerek... hát az apja sem kicsi, nyomjam vissza?? Szóval egészségesek legyenek, a többi nem számít.
2013. aug. 23. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!