Mindenkinek ennyire hatalmas gyermeke van?
Az én lányaim picik, ők a legkisebbek a bölcsiben, pedig lassan 3 évesek lesznek, de méretben inkább a 2 évesek közé illenek.
Nemsokára kzdik az ovit, ott a beíratkozásnál láttunk egy picike kislányt és egy kisfiút. Mondjuk az enyémek tényleg az átlag alatt vannak, de remélem nőnek azért. Én is mindig a legalacsonyabb voltam és az apukájuk sem túl magas.
Erről nyilván remek kutatást végeznének a „brit tudósok”, és kihoznák, hogy a magas gyerekek szülei többet neteznek. :)
Az is vicces, hogy az én gyerekem is jó nagy növésű. :) Mondjuk az osztályában van egy gyerek, aki nagyobb nála. A barátaink/rokonaink gyerekei hozzá képest sokszor valóban törpének tűnnek.
A 4éves fiam 110,5cm(tegnap mértem), előtte a hó elején, és 1,5cm-t nőtt.
És igen néha elborzadok, hogy pár itteni kicsihez képest tényleg törpe a fiam is. Van olyan barátnőnk, ahol alig 3cm a különbség, de 3év is van a gyerekeink között... Na most akkor a kislány a kicsi vagy a fia a nagy vagy mind a ketten aprókák.
2,5éves kislányom szintén 2cm növekedést produkált 95cm-t mértem tegnap neki. Na akkor őt hová tegyem?:)
3,5 éves lánykám 96-98 cm,míg a majd 2 éves fiam kb 82-84 cm és 11 kg.
Lánykám a táblázatok többsége szerint átlagos,a fiam éppen súrolja az alsó határt.Párom átlagos magasságú,de én csak 152 cm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!