A gyerekeknek mással mostok?én a 2 évesemnek ariel,vagy persil kapszulát használtam eddig de nem vagyok vele megelégedve.a felnőtteket is ezzel mosom és nem mindig mos szépen.a fehér ruháikhoz mit használtok?a kislányomnak egy idő után beszürkülnek a fehér badyk.öblitőt mit használtok?mennyire tartós az illata?higítjátok vagy nem?a dobba öntitek vagy az adagolóba?
Kb. 2 éves koráig a fiamnak a Persil sensitive mosóport használtam, aztán 2 éves korától Bonux mosóport használok. Ugyanezt magunknak is.
És mindenképpen kezdettől fogva sensitive öblítőt, vagyis fehéret. Jelenleg Coccolinot és nem higítom, így is elég híg.:)
A mosóport a dobba szórom.
2013. aug. 20. 13:08
2/11 anonim válasza:
Kizárólag folyékony mosószert használok, vagy kapszulát (Arielt). Az öblítő Silan, néha coccolino. Többnyire mi is a sensitive-t vesszük.
Nem higítom, és a kezdetektől együtt mostam a gyerekek ruháit a miénkkel.
2013. aug. 20. 13:29
3/11 anonim válasza:
Folyékony Tomi baby-t használok, a miénket is ezzel mosom. Mivel a lányom bőre érzékeny, így öblítőből neki a Lenor sensitive-t használom, a mi ruháinkhoz pedig kék Silan-t.
2013. aug. 20. 13:34
4/11 anonim válasza:
Jaj, lemaradt: adagolóba öntöm mind2-t.
2013. aug. 20. 13:35
5/11 anonim válasza:
Az első ruhák mosásához Norit babamosószer, és Gabi öblítőt használtam. Miután elfogyott, a miénkkel mostam a fiam ruháit is. Hál isten semmi gond nm volt. Lidl -ös Formil mosószer, és szintén Lidl-ös Dussy öblítő.
2013. aug. 20. 14:07
6/11 A kérdező kommentje:
Igazábol azért érdeklődök,mert ariel és persil kapszulás mosószert használok,de nem mosnak valam szépen,ezért válatni szeretnék,ehhez várom az ajánlatokat,jah és öblitő is kellene aminek sokáig megmarad az illata....a lányom 2 éves már az ő ruháit sem mosom külön.
2013. aug. 20. 14:11
7/11 anonim válasza:
általában dosiaval mosok most épp tomival, illóolajjal vagy ecettel öblítek. a pelusokat mosom, soha nincs egy kakifolt sem. mindent az adagolóba teszek.
2013. aug. 20. 14:28
8/11 anonim válasza:
A Bónuxra is sokan esküsznek, én legközelebb azt veszem. Az ecetről már nagyon sokat hallottam, és bocsi az offért, de nem lesz tőle olyan savanykás illata a ruhának?
2013. aug. 20. 15:10
9/11 anonim válasza:
2 éves fiamnak érzékeny a bőre - Dreft sensitív folyékony mosószert használok az ő ruháihoz. Nem kell hozzá öblítő!! Nagyon jó/tartós illata van.
A miénket külön mosom, mert a Dreft elég drága így is.
2013. aug. 20. 15:49
10/11 anonim válasza:
Mosóporból egy ideje tomy babyt használok.Jó az illata és jól mos....Öblítőből coccolinót narancsos illatot szeretem.
Kapszulát most vettem arielt, de nem látok különösebb változást..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!