Tényleg túl aggódó vagyok, hogy nem hagyom egyedül aludni a házban a fiamat, és megyek át 2 szomszéddal arrébb ebédelni?
Figyelt kérdés
A családom nem érti, hogy miért nem megyek át, a bébiőrön úgyis hallanám, ha felébred. Meg hogy a tesóm simán ott hagyja a két 3 év alatti gyerekét egyedül, amíg alszanak.
Tény, hogy elér a hatótávolsága addíg, de én akkor sem hagyom egyedül a házban a gyerekemet.
2013. aug. 19. 13:54
11/11 anonim válasza:
Én csak a postáért mentem ki a ház elé, és a kislányom(2,5) félálomban kizárt a házból, fel kellett trombitálni a nagyot(4), hogy engedjen be...
Nagyon vicces móka mondhatom:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!