Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg túl aggódó vagyok,...

Tényleg túl aggódó vagyok, hogy nem hagyom egyedül aludni a házban a fiamat, és megyek át 2 szomszéddal arrébb ebédelni?

Figyelt kérdés

A családom nem érti, hogy miért nem megyek át, a bébiőrön úgyis hallanám, ha felébred. Meg hogy a tesóm simán ott hagyja a két 3 év alatti gyerekét egyedül, amíg alszanak.

Tény, hogy elér a hatótávolsága addíg, de én akkor sem hagyom egyedül a házban a gyerekemet.

2013. aug. 19. 13:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy túl aggódó. Én sem hagynám egyedül a picit. Igaz nem írtad mekkora, bár nem hinném, hogy számít, talán kisiskolást hagynék egyedül otthon, bár ebben sem vagyok biztos! :)
2013. aug. 19. 14:05
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Áááá, kizárt , hogy gyedül hagyjam. Ha valami ok nélkül mondjuk nagyszülők laknak ott és nem veszik fel a telefont és aggódok, hogy mi van velük, de a kisfiam alszik akkor gyorsan átszaladok, de ez nagyon maximum 3 perc és ha minden oké azonnal jövök is vissza. Ha gáz van akkor kerítek egy másik szomszédot, hogy figyeljen már a gyerekre addig még orvost hívok... De Én sosem hagynám egyedül még a leg-leg angyalibb gyerek is pillanatok alatt megijedhet, felmászhat, leeshet bárhonnan. Nem azt mondom, hogy mindig a sarkában kell lenni vagy amikor ott vagyunk nem eshet baja, de akkor nyilván egyből tudod orvosolni a problémát. Hülye példa, de bármikor előfordulhat, hogy átugrasz , mert azt hiszed, hogy milyen mélyen alszik a gyerek, de pont akkor jön valaki és felcsengeti a gyereket aki felriad rohan le a lépcsőn, vagy ki a szobából és megbotlik a küszöbben és beüti a fejét, elveszti az eszméletét picit. Te haza mész látod, hogy vérzik a gyerek szája/orra dudor a fején, picit kótyagos és így mivel nem voltál ott azt sem tudod megmondani, hogy volt-e eszméletvesztés, ha igen meddig tartott... Tudom nem kell egyből rémeket látni, de mégis egyedül hagyni egy gyereket, mert nekem traccsolni van kedvem, hát kizárt. Inkább megvárom még felébred és együtt átmegyünk. :D
2013. aug. 19. 14:05
 3/11 anonim ***** válasza:

Megértelek, mert én sem hagyom egyedül a 3,5 éves lányomat. De mondjuk, ha aludt, kint voltam a kertben.

Vigyék oda neked az ebédet!

De a másik felet is megértem, ha jó a bébiőr, egy pár percre át lehet szaladni a szomszédba, de az ördög ugye sosem alszik!

2013. aug. 19. 14:08
 4/11 anonim ***** válasza:
37%

Nekünk a gyerekszobák be vannak kamerázva, hangot is közvetít a kamera, bébiőr is van, mégsem megyek át sehova, ha a gyerekek otthon alszanak. Egyáltalán nem vagy túl aggódó.

Teljesen érthető, hogy nem hagyod Őt egyedül a házban.

2013. aug. 19. 14:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

most ha eltekintünk a szubjektív véleményektől, csak a tényeket nézzük, börtönbüntetés jár azért, ha valaki a gyerekét felügyelet nélkül hagyja a házban.

de igen, abszolút igazad van. szerintem belefér, hogy kivigyük a szemetet, kiszaladjunk a postáért, megetessük a kutyát, míg alszanak a kicsit, de otthagyni őket nem fér bele, még akkor sem ha "csak" 2 házzal arrébb megyünk...

2013. aug. 19. 14:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Én is sokat agyaltam ilyesmin mostanában, pedig nekem a legnagyobb 7 éves, a kicsi 2 és fél. De már akkor izgulok, ha a postáshoz kimegyek. Szóval kérd meg őket, vigyék Neked át.
2013. aug. 19. 16:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem válaszolók jól leírták. Biztos, hogy nem hagynám én sem otthon egyedül!
2013. aug. 19. 17:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Három gyerekem van,de egyiket se hagytam és hagyom soha egyedül a házban. Persze,ha az udvarra megyek ki az más, de elmenni otthonról nélkülük vagy felügyelet nélkül hagyni őket SOHA!! Bármi baj történhet egy pillanat alatt is!!
2013. aug. 19. 22:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Én se mennék. Kertes házban lakunk, ha alszanak, sokszor kint teszek-veszek a kertben, max. 25 méter, viszem a bébiőrt. 2 éves a kicsi. Messzebb nem merészkedek. Soha nem hagynám egyedül otthon. De egy ismerős anyuka simán otthon hagyja a kisóvodás fiát, ahogy alszik ebéd után, amíg átmegy a nagyért az iskolába. Tényleg nem távolság, párszáz méter, de van, hogy várni kell a nagyra. Én meg ettől lepődtem meg nagyon.
2013. aug. 20. 01:06
 10/11 anonim ***** válasza:
10év alatti gyereket soha nem hagytam egyedül a lakásban max ha kimentem a kertbe de akkor is láttak ,vagy szemetet vittem ki .
2013. aug. 20. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!