Tényleg túl aggódó vagyok, hogy nem hagyom egyedül aludni a házban a fiamat, és megyek át 2 szomszéddal arrébb ebédelni?
A családom nem érti, hogy miért nem megyek át, a bébiőrön úgyis hallanám, ha felébred. Meg hogy a tesóm simán ott hagyja a két 3 év alatti gyerekét egyedül, amíg alszanak.
Tény, hogy elér a hatótávolsága addíg, de én akkor sem hagyom egyedül a házban a gyerekemet.
Megértelek, mert én sem hagyom egyedül a 3,5 éves lányomat. De mondjuk, ha aludt, kint voltam a kertben.
Vigyék oda neked az ebédet!
De a másik felet is megértem, ha jó a bébiőr, egy pár percre át lehet szaladni a szomszédba, de az ördög ugye sosem alszik!
Nekünk a gyerekszobák be vannak kamerázva, hangot is közvetít a kamera, bébiőr is van, mégsem megyek át sehova, ha a gyerekek otthon alszanak. Egyáltalán nem vagy túl aggódó.
Teljesen érthető, hogy nem hagyod Őt egyedül a házban.
most ha eltekintünk a szubjektív véleményektől, csak a tényeket nézzük, börtönbüntetés jár azért, ha valaki a gyerekét felügyelet nélkül hagyja a házban.
de igen, abszolút igazad van. szerintem belefér, hogy kivigyük a szemetet, kiszaladjunk a postáért, megetessük a kutyát, míg alszanak a kicsit, de otthagyni őket nem fér bele, még akkor sem ha "csak" 2 házzal arrébb megyünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!