Hogyan magyarázzam el egy 4 évesnek, hogy egy általa szeretett személyt miért nem láthat többet?
Figyelt kérdés
Egyedül nevelem 4 éves kislányom. A barátommal akivel jó ideje együtt voltunk szakítottunk. De a kislány nagyon kötődik hozzá, hiányolja, keresi, várja. De többet nem jön, nem találkozunk, nem beszélünk. Hogy értessem meg a kicsivel ezt ? Kérlek adjatok ötleteket , konkrét "kifogás", kezdek kétségbeesni!2013. aug. 16. 17:51
1/4 anonim válasza:
Vagy megmondod őszintén, hogy azért nem jön, mert "haragszotok" egymásra, vagy kitalálsz valamit, hogy messze kellet menni dolgoznia és nagyon sokáig nem tud visszajönni.
2/4 anonim válasza:
Mond el az igazat.
Fiam ennyi idős volt, mikor elment a nagymamája végleg. Én is elmondtam neki az igazat, persze úgy hogy megértse.
Szerintem e legjobb az egyenes út.
Ti ketten már nem értitek meg egymást nem szeretitek egymást és ezért elváltak az útjaitok. Lényeg, hogy biztosítsd róla, hogy nem miatta történt, a srác őt biztos szereti ugyan úgy csak már nem fog hozzátok menni.
3/4 anonim válasza:
Attól mert kicsi nem buta, megérdemli hogy őszinte legyél vele.
4/4 anonim válasza:
Mas egy haláleset es mas egy kapcsolat vége.... Egy gyerek magára vetít ki mindent. Ha azt monda a szulo, hogy Pisti azért nem jon, mert mar nem szeret engem, a gyerekben felmerül, hogy a szeretet az el múlhat. Ha Pisti mar nem szereti anyát, akkor lehet hogy egyszer anya se fog szeretni engem... Vagy az kell mondani, hogy mar nem vagytok baratok, vagy azt, hogy Pisti nem ér ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!