Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Véres-pisis folt 7éves kislány...

Véres-pisis folt 7éves kislánynak! Mi ez?

Figyelt kérdés

Ma reggel úgy kelt fel,h.szerinte becsúrgott éjszaka.Nem szokott bepisilni ezért meglepödtem!Azon még inkább,amit a pizsin láttam.Erős pisi szag,és mintha véres lenne.Nincsenek vér foltok,csak a pisi olyan.Nem fáj semmi,nincs láz,nem fjáradékony,van étvágya,a pisilés nem okoz fájdalmat,kellemetlen érzést,tisztát pisil azóta!

Nem szörösödik,nem nő a cicije!

Mi lehet ez?

Az orvosunk 10ig rendelt,ő ekkor kelt fel,így már nem tudtam ev inni,majd csak holnap du.fogom.A pizsit nem mostam ki,gondoltam elviszem az orvoshoz,nézzen rá...

Ti tapasztaltatok már ilyet?

2013. aug. 15. 14:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, hogy minden rendbe jött, és remélem soha nem is lesz semmi baj Nálatok! :)
2013. aug. 16. 06:46
 12/20 A kérdező kommentje:

Hát lányok,ma reggeli pizsink ugyan olyan!:-(

Szabin van a háziorvosunk,lehet beviszem a Heim pálba,mert idegesít,h.mi ez.Valami van mert ahogy megszárad a folt,kemény a bugyija tehát nem sima pisi!És nem is kaki,mert az nem így keveredik össze a pisivel!2gyereket nevelek,láttam már pukis bugyit,kisgatyót!:-D az nem ilyen!

2013. aug. 16. 12:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Stixszel volt negatív a pisije vagy mikroszkóppal? tenyésztésre továbbküldték?
2013. aug. 16. 12:15
 14/20 A kérdező kommentje:
Voltunk a Bethesdaban vettek kenetet,mer du.már büdi volt a nunijaFolyása van amin totál meglepödtem!Voltunk strandon,balatonon is,h.hol szedett össze valamit,nem tudom!De nem voltunk egyedül az ambulancián jöttek még 5en kisebb-nagyobb kislányokkal ugyan ilyen tünetekkel!Holnapra lesz labor eredmény addpig canestennel kell bekennem!Amúgy a vizeletét nem mikroszkóppal nézte,hanem valami csíkkal mint a terhességi teszt.
2013. aug. 16. 19:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, az a stix, elég megbízhatatlan eszköz, téved mindkét irányban nagyon gyarakran - saját tapasztalat. Remélem, nem lett nagy baj. Én is azért gyanakodtam végig a fertőzésre, mert a rossz szagot írtad mindjárt az elején.
2013. aug. 21. 12:36
 16/20 A kérdező kommentje:

Labor eredmény szerint minden rendben!Nincs gomba,nincs semmi kóros!Betadine-os lemosást csináltam napi 3x.Ez a tüneteket elmulasztotta.Én ettől még nem nyugodtam meg,mert a tünetek szerintem csak idő kérdése,h.mikor bukkank elő újból!Most tünet nélkül,jó labor eredménnyel nem tudom hová tovább vinni.A tenyésztésre az ünndp miatt 4napot várni kellett,addigra a betadine úgymond rendbe rakta!

Köszönöm a választ mindenkinek!

2013. aug. 21. 21:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem megnyugodhatsz, akármi volt is, az immunrendszere elintézte! :) Jó egszészséget kívánok!
2013. aug. 22. 10:13
 18/20 A kérdező kommentje:

Na...

Eddig tartott a nyugi! Ma reggelre sárga büdi folyást! Viszem a dokihoz és kérek beutalót a gyermeknőgyógyászatra!

2013. aug. 27. 13:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Sajnálom! :( Remélem semmi komoly baj nem lesz!
2013. aug. 27. 13:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia! Megkérdezhetem mi lett a kislányoddal? Sajnos az enyémnek is ez avéres pisi a tünete, ő is 7 éves. Ami a legjobb 50 km-re van tőlünk a mamánál. Most indulunk érte, aztán ügyelet.
2013. dec. 29. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!