Véres-pisis folt 7éves kislánynak! Mi ez?
Ma reggel úgy kelt fel,h.szerinte becsúrgott éjszaka.Nem szokott bepisilni ezért meglepödtem!Azon még inkább,amit a pizsin láttam.Erős pisi szag,és mintha véres lenne.Nincsenek vér foltok,csak a pisi olyan.Nem fáj semmi,nincs láz,nem fjáradékony,van étvágya,a pisilés nem okoz fájdalmat,kellemetlen érzést,tisztát pisil azóta!
Nem szörösödik,nem nő a cicije!
Mi lehet ez?
Az orvosunk 10ig rendelt,ő ekkor kelt fel,így már nem tudtam ev inni,majd csak holnap du.fogom.A pizsit nem mostam ki,gondoltam elviszem az orvoshoz,nézzen rá...
Ti tapasztaltatok már ilyet?
Hát lányok,ma reggeli pizsink ugyan olyan!:-(
Szabin van a háziorvosunk,lehet beviszem a Heim pálba,mert idegesít,h.mi ez.Valami van mert ahogy megszárad a folt,kemény a bugyija tehát nem sima pisi!És nem is kaki,mert az nem így keveredik össze a pisivel!2gyereket nevelek,láttam már pukis bugyit,kisgatyót!:-D az nem ilyen!
Labor eredmény szerint minden rendben!Nincs gomba,nincs semmi kóros!Betadine-os lemosást csináltam napi 3x.Ez a tüneteket elmulasztotta.Én ettől még nem nyugodtam meg,mert a tünetek szerintem csak idő kérdése,h.mikor bukkank elő újból!Most tünet nélkül,jó labor eredménnyel nem tudom hová tovább vinni.A tenyésztésre az ünndp miatt 4napot várni kellett,addigra a betadine úgymond rendbe rakta!
Köszönöm a választ mindenkinek!
Na...
Eddig tartott a nyugi! Ma reggelre sárga büdi folyást! Viszem a dokihoz és kérek beutalót a gyermeknőgyógyászatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!