Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Véres-pisis folt 7éves kislány...

Véres-pisis folt 7éves kislánynak! Mi ez?

Figyelt kérdés

Ma reggel úgy kelt fel,h.szerinte becsúrgott éjszaka.Nem szokott bepisilni ezért meglepödtem!Azon még inkább,amit a pizsin láttam.Erős pisi szag,és mintha véres lenne.Nincsenek vér foltok,csak a pisi olyan.Nem fáj semmi,nincs láz,nem fjáradékony,van étvágya,a pisilés nem okoz fájdalmat,kellemetlen érzést,tisztát pisil azóta!

Nem szörösödik,nem nő a cicije!

Mi lehet ez?

Az orvosunk 10ig rendelt,ő ekkor kelt fel,így már nem tudtam ev inni,majd csak holnap du.fogom.A pizsit nem mostam ki,gondoltam elviszem az orvoshoz,nézzen rá...

Ti tapasztaltatok már ilyet?

2013. aug. 15. 14:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ettől függetlenül valószínűnek tartom, hogy húgyúti fertőzés (nép nyelven felfázás). A lehető leghamarabb orvoshoz kell menni, steril edénybe felfogott középsugaras vizelettel. Mondom ezt úgy, hogy 6x voltam a lányommal kórházban húgyútival. De remélem, nektek nem ez lesz.
2013. aug. 15. 14:21
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Akkor ne várjak a mi orvosunkra holnapig?Irány a kórház?
2013. aug. 15. 14:38
 3/20 anonim ***** válasza:
Én a hat megetegedés előzményével nem várnék egy pillanatig sem, de nem tudom, hogy alap esetben mi a normális reakció. Mi a Heim Pálba járunk, ott nem néznek hülyének, ha csak sima lázzal is (hét végén) megnézetem a pisit.
2013. aug. 15. 14:44
 4/20 A kérdező kommentje:

Akkor bemegyünk!

Abban még segítenél,h.pontosan milyen osztálya menjünk?

Egyszer voltunk csak akkor a fülészeten a kisebbikkel.Mi inkább a balesetire szoktunk járni a fiúval a Szt.Jánosbb!:-/

2013. aug. 15. 14:56
 5/20 A kérdező kommentje:
Jánosba
2013. aug. 15. 14:57
 6/20 anonim ***** válasza:
van egy olyan, hogy ágynyilvántartó, ezt hívd fel, kérdezd meg, hogy húgyúti fertőzés gyanújával hol van a területileg illetékes ügyelet a te kerületedben: 061 311 6000
2013. aug. 15. 15:35
 7/20 anonim ***** válasza:

Nem ügyeleti probléma, ha nincs mellette egyéb panasz.

-Lehet, hogy berepedt a végbélnyílásnál, ha székrekedéses.

-lehet gyógyszertől, ételtől, italtól...

Persze lehet hugyuti fertőzés, gyulladás, de lehet hüvelyi hormonprobléma is.

Megnézted a nuniját, fenekét?

2013. aug. 15. 16:54
 8/20 A kérdező kommentje:

Azóta sincs más panasz.Voltunk a váltó orvosnál,vittünk vizeletet,megnézte,negatív.Azt mondta,talán széklet lehetett amit nem vett észre álmában!Hát nem tudom...

Nem piros sem a punusa,sem a feneke,nem látok váladékot tiszta a bugyija is!

Köszönöm a válaszokat és a tel.számot!

2013. aug. 15. 18:36
 9/20 anonim ***** válasza:
Nem evett sok céklát előző nap? Az nagyon durván pirosra megszínezi a vizeletet. Ha egy kicsi becsurgott neki, simán befesti a pizsamát.
2013. aug. 15. 23:21
 10/20 A kérdező kommentje:

:-)

Nem ettünk semmi hasonló ételt-italt.Aranyos,h.ez eszedbe jutott.Azóta sincs semmi baja.Pisi tiszta,punus szép és minden más fájdalommentes!

2013. aug. 16. 00:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!