Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kislánynak érdemes...

4 éves kislánynak érdemes ilyet venni?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon tetszik neki ez a gokart, az utcában van hasonló egy kisfiúnak és azt is szereti kölcsön kérni. Nem tudom mennyire használná ki, főleg hogy fiús játék és már tud kétkereküzni is.

2013. jún. 26. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:

3,5 évesemnek van ilyenje, 1 éve használja.

mi nem visszük ki az utcára, nekünk olyan a kertünk mint egy gokart pálya. autós a család, így elegendhetetlen a géppark is, le se merem írni mennyi veszélyes járgánya van :D ezt én azért szeretem, mert ő tekeri, nem tud nagyon felgyorsulni ugye, így borulni se tud vele, mondjuk eleve stabil járgány :)

de hogy érdemes-e a te lányodnak ilyet venni, azt mi nem tudhatjuk, te ismered a gyerekedet.

esetleg nézz körül a vaterán, használtan mennyi, biztos töredékéért lehet kevésbé szépet venni, így ha nem használná se buknátok olyan sokat

2013. jún. 26. 11:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Azért én kíváncsi lennék rá, milyen veszélyes játékaitok vannak még. :-) Valamit mindenképp szeretnék venni neki, ő is imád száguldozni, azt hiszem az elektromos járműveket már kinőtte, jól jönne pár ötlet. Ha gondolod megírhatod akár privátban.
2013. jún. 26. 12:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó kis jármü.
2013. jún. 26. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!