Mennyi idős kislánynak érdemes komplett játék konyhát venni?
Szerintem nagyban gyerekfüggő!
A lányomat igazán 3évesen kezdte érdekelni a dolog!:) Előtte is megvolt már,de nem tudott vele mit kezdeni.
Kedves Kérdező,
nekem kisfiam van, ettől függetlenül a 2. születésnapjára kapott kiskonyhát mindenféle kiegészítővel, illetve sok-sok műanyag és fa gyümölccsel-zöldséggel, pénztárgéppel, bevásárlókosárral, bolti kiegészítőkkel (dobozok, üvegek stb.)
Nagyon gyorsan elkezdett vele játszani és szerencsére pont van hely az én nagy konyhám mellett- így oda tettük be- amikor látta, hogy tevékenykedem, akkor ő is jön "segíteni"- illetve ha éhes, akkor ott kezd el zörögni és pakolgatni, közben mondta, hogy "anya éhes vagyok hamm hamm hamm".
Nagyon jó kis szerepjátékra ösztönző, mi nem bántuk meg, hogy megvettük. Ha vendégek jönnek, máig szeret nekik "kávét főzni" :)
Szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!