Szerintetek milyen játékokat volna érdemes beszerezni kerti játék gyanánt a nyáron 2 életévét betöltő gyermekeknek?
A mieink nyáron két és fél évesek lesznek, de már tavaly is élvezték a homokozót, hintát, mérleghintát, nagy dömpereket, labdát, kismotorokat, kismedencét.
Idén csúszdát szeretnék, háromkerekű bicókat, meg lehet bunkert is építeni. :)
Kisfiam idén nyáron már 2,5 éves lesz, de ezeket a játékokat már tavaly is használtuk:
homokozó
csúszda (a miénk még kicsi, ebből érdemesebb nagyobbat venni, hogy tovább jó legyen)
kerti kis ház (műanyag, akciósan vettem, a fiam imádja), vagy sátor
hinta (ebből érdemesebb min. 2 állásút venni, hogy ne csak a sima hintát lehessen felszerelni (pl gyűrűt, box-zsákot, stb.)
medence
Nem tudom milyen a kertetek, de ha van rá mód, akkor lehet próbálkozni a futóbiciklivel is. Ha az még korai, akkor motor, lábbal hajtós autó
Gyerekeknek való kertibútor, napernyővel
De mi egy pokrócon is hatalmasakat tudunk játszani, pikniket rendezni. Lehet labdázni, focizni.
Tescoban vettem hintát, 15.000 volt
Neten vettem műanyag kerti házikót 25."000 használtan
Neten rendeltem kis csúszdát 6000
Tesco kerek kis medence 3000
Kagyló homokozó ezt ne vegyél,1x megázik benne a homok, ki nem szárad nyár végéig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!