Hogy mondhat olyat egy hiperaktív gyerek anyukája, hogy azért szeret dolgozni járni, mert akkor nem kell a gyerekre másodpercenként rászólni és kapcsolódhat?
Fel sem merül benne ,hogy csak fállásban dolgozzon és a gyerek délben hazajőhessen,hiszen az lenne a legjobb mindenkinek,kevésbé neheztelnének a pedagógusok sem annyira a rájuk háruló jelentős többletmunka miatt sem annyira.
Szerintem nem lehet anyagi okokra ráfogni amiért egy anya inkább a munkáját választja.
"Az átlagos gyerekekhez mérten van meghatározva a pedagógus létszám"
sni-s gyerek 3-nak számít, tehát eleve ha van sni-s gyerek a csoportban, akkor 2-vel kevesebb a csoport létszáma. azonkívül úgy járhat normál óvodába, ha az óvoda beleveszi az a.o.-ba, tehát nincs is miről beszélni :)
szerinted nem lehet anyagi okokra fogni? már hogy ne lehetne. ha valakinek hiperaktív gyereke van akkor kap havi 120E-t? nem...
vagy annak meg van engedve, hogy éhen haljon?
ugyanmár, ne mást mocskolj, foglalkozz hasznosabb dolgokkal
"Tisztelt" kérdező!
Te egy nyomorék lelkű ember vagy,ráadásul végtelenül buta és korlátolt.Ennyi a véleményem rólad.
Amúgy meg a kérdésed bebuktad,mert senki de senki nem osztozott a véleményedben.
A fiam négy éves,ovis.Van egy hiperaktív ovistársa.A fiam szereti,és sokszor viszi is a rosszba a másik kisfiú,de ettől én nem utálom,csak arra nevelem a gyerekem,hogy ő ne csinálja,és elfogadja a másikat.Pedig verekszik,egész nap rohangál,dűt-borít.De eszembe sem jutna ilyeneket írni róla,amiket te leírtál.Szégyelld magad!!!
Hát már rég láttam buta embert itt a gyk-n.
Olyan hülye vagy hogy az valami borzalom.
Gondolkodj már egy kicsit!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!