Mi baja van? 3 éves és tönkreteszi a családot.
Valószínűleg kiskorától el lett kapatva. Nehogy azt higgyétek, hogy nem tudja az a gyerek már pár hetes korától, hogy mi is folyik körülötte. Nagyon jól érzi, hogyha ő a kiskirály, meg is szokja, sőt igazából frusztrálja, hiszen a gyerek alapból nem családfőnek születik és ez a kezdetben ráerőltetett szerep összezavarja. Ilyesmi lesz a végeredmény.
Következetes nevelés a gyógymód. Te vagy a szülő, ergo Te vagy a főnök. A következetesség nem jelenti azt, hogy nem szeretem a gyerekem, sőt...
Képzeld mi lett volna egy ilyen gyerekkel 1000 évvel ezelőtt. Már rég megette volna az oroszlán. A gyerek igenis tud és akar is alkalmazkodni, de ha nincs mihez, akkor megzavarodik.
Off!
2-es: "...az elején még rosszabb volt, még többet hisztizett, én meg még többet hagytam a szobájában, 1-2hónap alatt belátta, hogy kompromisszumot kell kötnie velem, és úgy mindenkinek jobb"
szerintem nem belátta hogy kompromisszumot kell kötnie, hanem elvesztette a bizalmát feléd, tudja hogy úgysem mész be :(((
soha nem lennék ilyenre képes, ezt még olvasni is rossz, (5 percig nem bírtam sírni hagyni) ez a saját gyereked lelki szadizása :((
6,7-es vagyok
leírtad mit csinál a gyerek, és annyit írtál Ötlet? na nekem ez volt az ötletem, ugyanis nem tudhattam hogy foglalkozol e vele eleget, mivel erről nem tettél említést
nem vagyok mintaanya, nagyon nem sajnos, de ez totál kiveri a biztosítékot, én személy szerint ezt nem tudom elképzelni, otthagyni a síró gyereket fél órára, majd növelni ezt az időt és mindezt hónapokig! ha szerinted ez helyénvaló, legyen, de akkor ne csodálkozz hogy nem bírsz a gyerekkel!
legközelebb írd ki hogy milyen ötleteket vársz
valószínűleg azért pontoztál le, mert fáj az igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!