Milyen gyakran van 2 év körüli gyereked a nagymamáknál?
Kedves Utolsó!
Azt már próbáltátok, hogy mamival van altatási időben úgy, hogy Te nem vagy ott? Mert lehet hogy akkor elaludna. Az természetes, hogy ha Te IS ott vagy, akkor Téged akar, hiszen ezt szokta meg.
De a gyerekek azért elég rugalmasak ám, és lehet, hogy mami valami más módon altatja majd el, mint Te.
Utolsó vagyok (voltam)
Igen, próbáltuk. Megbeszéltük Mamával, hogy egy igaz nyugis napon alvás időben én ne legyek szem előtt. Máskor is volt, hogy szóltam neki (mármint a gyereknek) hogy anya most megy haza, majd jövök. Soha nem volt gond. Integetett, puszit adott.
Szóval a megbeszélt napon szintén - de akkor nem mentem haza mert kb. fél óra volt még alvásig. Mikor érezte, hogy fáradt, álmos, elkezdett keresni "anya! anya! anya!" Mama mondta neki (mint máskor is) hogy anya elment haza, majd jön. Megpróbálta rábeszélni, hogy menjenek be a szobába pihenni/aludni. De a lányom elkezdett sírni, hogy "anya!anya!" és odaállt az utca kapuhoz "anyaaaa!"
Össz. kb. 15 percig bírtuk/bírtam lelkileg, aztán oda mentem hozzá.
Mikor meglátott, beleborult a nyakamba és kb. 2 perc alatt elaludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!