Kisfiúnak babakonyhát venni?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 és fél éves, és rajongásig szereti az unokatestvére babakonyháját. Most azon gondolkodunk, hogy vegyünk-e Neki is egyet. Én hajlanék rá, de a férjem szerint ez tipikusan lányos játék. Szerintetek? Érdekelnének tapasztalatok olyan fiús anyukáktól is, akik vettek a kisfiuknak konyhát. Köszönöm előre is!2013. aug. 5. 15:07
1/21 anonim válasza:
Édesapám mesterszakács :) szerintem a főzés nem lányos dolog. :) Nagyon sok remek férfi szakácsot ismerek, miért ne érdekelhetné a főzés fiúként? :) Nekem még nincs itt, még csak várjuk a fiúnkat, de ha főzni akar, támogatni fogom benne. :) akár játékból, akár komolyan.
2/21 anonim válasza:
Mi a kisfiamnak játékkonyhát vettünk 3. szülinapjára. Mivel a bölcsiben imádja. Meg nekem is szívesen segít főzni:D Szerintem nem lányos, a férfiak is szoktak főzni, sőt, a legjobb híres szakácsok férfiak, állítólag;)
Mi ilyet vettünk, ez fiúnak szerintem nagyon jó, nem rózsaszín.... : [link]
3/21 Jégtánc válasza:
A fiaimat nem érdekelték viszont a szomszéd kisfiú is imádja.Ő tavaly előtt kapott karácsonyra a szüleitől.Ők egyáltalán nem csináltak ebből gondot.
4/21 anonim válasza:
A fiamnak a férjem csinált házilag (régi konyhaszekrényből) babakonyhát. Rendesen sütő, mosogató, csap is van benne. Igazából lelkesedett érte a fiam, de egy idő után ugyanolyan lett, mint bármelyik játék, 10 perc alatt megunja. De nem ciki fiúnak a konyha szerintem. Jól eljátszik benne, gyurmából főz, vannak konyhai eszközei, fagyikészítő, hamburgeres, sodófa, vágódeszka, gofri, hal, hús, pirítós forma... minden.
5/21 A kérdező kommentje:
Maximálisan egyetértek Veletek :) Mit is játszik szívesen? Azt, amit Tőlünk lát: főz, pakol, szerel, barkácsol, autót vezet... Én sem gondolnám, hogy annyira mereven kellene ezeket venni, és ami a legfontosabb: nagyon jól elszórakoztatja magát azzal, hogy palacsintát süt vagy levest főz. Most már csak Apukát kell meggyőznőm!
2013. aug. 5. 15:20
6/21 anonim válasza:
Mi a lánynak vettük de nem vitte túlzásba a használatát.Már el akartam passzolni,mikor a 2éves fiúnk elkezdett vele játszani.Nekem is szívesen segit a konyhában!Imád főzni,egy kis mesterszakács 3,5évesen.Illatról megmondja,h.a szomszédban mi fő,tudta milyen ételbe milyen fűszer kell.Unokatesóméknak 2fiúk van és van kiskonyhájuk!Nem lányos egyáltalán,a miénk bordó-szürke-fehér Smoby-mini tefal.Bőven jó fiúnak is!
7/21 anonim válasza:
Hány női mesterszakács jut eszedbe és hány férfi?
Mert nekem így kapásból csak férfi ugrik be.
8/21 anonim válasza:
Karácsonyra fiam biztosan konyhát kap nagyon szeret főzni,nem csoda a párommal együtt nagyon szeretünk főzni apukámnak van szakács végzettsége is.A főzés nem lányos,azért a legjobb szakácsok férfiak valljuk be :)
9/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, gyűlnek az érvek :)
2013. aug. 5. 16:04
10/21 anonim válasza:
fiamnak is volt,nagyon szerette.amikor már nem játszott vele,eladtam.nem sokat vesztettem rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!