Elmondanád a véleményed? (Junior tejital vagy tápszer vagy tej)?
2 éves fiamnak nem szeretnék még tejet adni (tejfehérje allergia gyanús volt 5 hónaposan,most fokozatosan szoktatjuk a tejtermékekhez azzal semmi gondja, sőt tejjel készült ételeket is kap,néha belekanalaz a kakaómba,de az esti tejitalt nem szeretném még kiváltani tehéntejjel) és én Junior tejitalt adok neki, de mindig veszek "tartalékba" 3-as tápszert is,így néha ha elfogy a tejital azt kap.Barátnőm szerint nem jó neki,mert nem a korának megfelelő a védőnő szerint pedig a 3-as tápszer ugyanolyan jó lehet neki mint a tejital, max néhány vitamin adagban térnek el ezt kell jól megnézni és választani. Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre, illetve hogy ki mit ad 2 éves gyermekének aki még nem szeretne tejet adni neki.
Természetesen azoknak az anyukáknak a véleménye is érdekel akik már tejet adnak!
Nagyon köszönöm!
Köszönöm!
Én ugyanazt gondolom mint az utolsó hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!